Aceste boli sunt toate cauzate de cuptoarele cu microunde și tu le ignori in fiecare zi !

0

Cand era al doilea razboi mondial, doi oameni de știință au inventat un tub care a produs cuptoarele cu microunde numit magnetron. Combinarea magnetroanelor în cadrul sistemului radar din Marea Britanie, microundele au putut să găsească avioanele de război naziste în misiunea lor de a bombarda insulele britanice.

Publicitate

Accidental, Percy Spencer a Companiei Raytheon (câțiva ani mai târziu) a descoperit că cuptoarele cu microundele gătiti mâncarea. El a descoperit ca undele radar au topit un baton de ciocolată în buzunar. Primul cuptor cu microunde pentru a merge pe piață, numit Radar Gama a fost la fel de mare și greu ca un frigider.

Conform unui alt organism tot mai mare de cercetare, cuptoarele cu microunde sunt periculoase pentru sănătatea noastră.

Cum functioneaza cuptoarele cu microunde, cum gătiti mâncarea

Curentul alternativ, atomii de forță pentru a inversa polaritatea lor. Acest lucru creează frecare și vibrează apa din interiorul moleculelor de alimente care fac alimentele să se încălzească.

De ce cuptoarul cu microunde este periculoas in
interiorul lui, pentru ca sunt 2.45 miliarde de hertzi ceea ce este bine, până când sigiliul de pe cuptorul cu microunde de ușă și vârstele încep să se scurgă. Cantitatea de frecvență dovedita de a afecta corpul uman este de 10 hertzi.

Fii prudent și nu sta în apropierea unui cuptor cu microunde in functionare. Nu vei sti daca corpul tau este afectat de scurgerea până când prejudiciul este deja făcut.

Cum ne afecteaza un cuptor cu microunde corpurile noastre ?

•Cauze si malformatii congenitale

•Cancer

• Cataracta- din cauza ochilor lipsa, vaselor de sânge pentru a disipa stresul celular si caldura de la cuptorul cu microunde
• sistem imunitar slăbit

Publicitate

• rezistență scăzută la infecții virale și bacteriene

• Boli mai grave

Ce face cuptorul cu microunde cu hrana noastră ?

• Legături chimice, Pauze și moleculare

•Un om de știință elvețian, studiul lui Hans Hertel sugereaza microundele se degradeaza la alimente si epuizeaza produsele alimentare de nutrienți

• Radiația de la cuptorul cu microunde distruge și deformează moleculele din produsele alimentare, creând compuși radioactivi periculoși

• În 1992, un studiu de căutare pentru sănătate, a cercetat efectele participanților care au consumat legume la cuptorul cu microunde.

Au experimentat:

-cresterea nivelului de colesterol – Rapid
-Scăderea hemoglobinea determinând condiții anemicie.
-Scăderea dn celulele albe din sange
-Creșterea de leucocite ( indicând intoxicații și afectarea celulelor)

• laptele matern pierde 96% de anticorpi, la microunde

• Structura de formule pentru sugari „este supus microundelor alterată, schimbarea componentelor în aminoacizi, creând anomalii imunologice

Chiar dacă cuptorul cu microunde este perfect sigilat, sunteți încă expuși la niveluri nocive ale câmpurilor electromagnetice. EMF pot penetra corpul uman (care este motivul pentru care sunt folosite pentru mașinile cu raze X), dar poate cauza probleme serioase de sănătate.

EPA recomandă expunerea limitată la CEM .5mG – 2.5mg. Dacă stați 4 inci de la gătit mâncare în cuptorul cu microunde, va fi expus la 100 – 500mg. În picioare, 3 picioare distanta de cuptorul cu microunde de operare vă va expune la 1 – 25mg.

Microundele poate fi mai rapid și mai convenabil decât cuptorul cu convecție, dar valoarea nutritivă a alimentelor și sănătatea familiei tale va plăti prețul pentru comoditate.

Publicitate
loading...
loading...

Leave A Reply

x
Oferă un Like

Powered by themekiller.com