Adormi intr-un minut cu aceste tehnici de la experti

0

Adormi intr-un minut cu aceste tehnici.

 

 

Deja stii cateva lucruri legate despre somn si tii cont, pentru a avea un somn linistit. Acestea sunt evitarea cafelei inainte de culcare, evitarea utilizari telefonului, daca in continuare ai probleme cu somniul, daca problema presista, vei vrea sa aflii cat mai multe din aceste tehnici de baza.

Publicitate

Oameni de stiinta au ajuns la problemele noastre cu care ne confruntam zilnic, deci ce rezolvare au ei atunci cand vor sa doarma? acum iti spun cateva dintre tehinici chiar de la experti.

Relaxeaza-ti muschii.

Cea mai buna metoda este sa executi tehnici de relaxare, tensiunea fizica te tine treaz toata noaptea.

  • Intinde-te si relaxeaza-ti muschii
  • Incepe de la picioare pana la cap
  • Executa acest lucru la un interval de 5 secunde
  • Dupa ce termini aceasta tehnica, imagineaza-ti ca esti intr-un mediu linistit, precum o mare linistita

Un truc ieftin

Publicitate

Daca iti e frica sa adormi, iti e frica de somnul in sine, atunci iti dau cel mai bun sfat: gandeste-te ca ramai treaz, stiu, suna straniu nu ? dar acest lucru chiar te ajuta, pentru ca reduce anxietatea si iti relaxeaza mintea.

Un suc natural inainte de culcare

Daca esti genul de persoana care cauta mereu o gustare inainte de culcare, inseamna ca trebuie sa iti alegi cu grija ce mananci, daca nu stii, ceea ce mananci are un rol foarte important pentru somn, renunta la gustarea ta obisnuita, bea un suc natural si o sa ai rezultate .

Te gandesti prea mult

Te gandesti prea mult la toate lucrurile, vei ramane treaz daca continui asa, ai timp toata ziua sa te gandesti la tot ce vrei tu.

Sper sa te ajute aceste tehnici, de multe ori este greu sa adormi, aproape imposibil. Daca reusesti sa scapi de stres si de probleme, o sa dormi linistit, fix ca un bebelus.

Publicitate
loading...
loading...

Leave A Reply

x
Oferă un Like

Powered by themekiller.com