Afla acum cat de importanta poate fi mierea de albine !

0

Mierea de albine a fost evaluată ca un indulcitor natural cu mult înaintea zaharului, mierea a devenit disponibila pe scară largă în secolul al 16-lea . Producția de miere a înflorit în Grecia antică și Sicilia , de exemplu în timp ce oamenii si animalele – ursi , bursuci , si multe altele – au percheziționat mult timp stupi de albine , riscând intepaturile pentru recompensa dulce .

Publicitate

1. Miere reduce durerile cauzate de tuse :

Multi folosesc mierea ca un calmant, este o substanță care ameliorează iritația gurii sau gâtului.
Cercetarile arată ca mierea funcționează la fel de bine ca și dextrometorfan , un ingredient comun in multe medicamente contra tusei, pentru a calma tusea si somnul legat de dificultăți din cauza infecțiilor tractului respirator superior la copii .

2. Mierea poate trata Răni

Miere de albine a fost o terapie conventionala in lupta impotriva infectiei pana la sfarsitul secolului al 20-lea, timp în care utilizarea sa a dispărut încet, odată cu apariția de penicilină. Acum, utilizarea de miere în îngrijirea rănilor este foarte scazuta, ca cercetatorii sa fie determinati sa foloseasca mierea care poate ajuta la lupta impotriva infectiilor cutanate grave.

Publicitate

3. Mierea Îmbunătățește scalpul

Miere diluată cu un pic de apă caldă – a fost folosita pentru a imbunatati in mod semnificativ dermatita seboreica , care este o afecțiune a scalpului , care cauzeaza matreata si mancarimi . După aplicarea soluției la fiecare două zile , timp de patru saptamani , ” toti pacientii au fost multumiti de rezultat „. Conform cercetatorilor.

4. Ajuta in redarea energiei

O dieta sanatoasa din alimente integrale si somnul bun este cea mai bună rețetă pentru energie fără limite , dar dacă sunteți în căutarea pentru un impuls de energie rapid , cum ar fi ca înainte sau după un antrenament putina miere poate fi suficientă . Acest lucru este valabil mai ales pentru sportivii care caută un ” combustibil de energie „, pentru a furniza energie pe o durată mai lungă.

5. Reducerea de simptome alergice

Produse la nivel local de miere care va conține spori de polen cules de albine din plante, introduce o cantitate mică de alergen în sistemul dumneavoastră . Teoretic, acest lucru poate activa sistemul imunitar si in timp poate construi imunitatea naturala impotriva alergiei.

Publicitate
loading...
loading...

Leave A Reply

x
Oferă un Like

Powered by themekiller.com