Apa ta de gura poate fi un pericol de cancer. Aici este ceea ce poti utiliza în schimb

0

Prima referire la apa de gura a fost în aproximativ 2700 î.Hr. . In china și in medicina s-a inventat clătirea cu o substanta ca un tratament pentru gingivita.

Publicitate

Mai multe exemple de clătire a guri in timpurile vechi includ :
-În Perioadele grecești și romane, clasa superioară utiliza în mod obișnuit o clătire a gurii pentru o curățare mecanică a dinților lor.
-iprocritii recomanda combinarea de oțet, sare și alaun ( sare dublă de sulf ) pentru a fi utilizat ca o clătire a gurii.
Americanii utilizaeaza apa de gura fabricata din plante, cum ar fi Coptis trifolia.

În secolul al 17-lea, Anton van Leeuwenhoek a descoperit organisme vii care trăiesc în gurile noastre. El a experimentat cu multe ingrediente diferite, testarea guri pentru a ucide aceste organisme.
Dl. Leeuwenhoek nu au ajuns sau nu a fost prezent suficient de mult timp pentru a ucide în mod eficient organismele de baza.
In anul 1960, Harald Loe a găsit chlorhexidiine eficiente împotriva acumularii plăcii bacteriene timp de mai multe ore, deoarece arde puternic la suprafețele din gură.

Acestea sunt substante chimice gasite in multe din gurile oamenilor (ingrediente tipice activie)

• Chlorhexidine- Potrivit unui studiu, folosind apa de gura de două ori pe zi, poate crește tensiunea arterială. Această creștere poate duce la afecțiuni cardiace grave. Clorhexidina chimica este considerata a fi aceasta cauza. Ea chiar ucide bacteriile „bune”, care sunt responsabile pentru relaxarea vaselor de sange.

• Acesta este un alcool agent de uscare si poate reduce saliva, adăugând la respirații nedorite. Jurnalul dentar din Australia a gasit dovezi suficiente ca, creste riscul de a dezvolta pe cale orala, cancerul capului si gatului.

• Hexetidină – Cand prea multa hexetidină este ingerata aceasta va provoca coagularea in anumite parti ale creierului care controleaza functiile senzoriale si neuronale, ceea ce duce la eșecul lor. Acesta poate provoca, de asemenea, ritmul cardiac instabil, reacții alergice și este considerat a fi cancerigen.

Publicitate

Metil Salicylate- O linguriță din această substanță este echivalentul a peste 23 de ani, de aspirina 300mg. Un baiat de 17 ani din New York, a absorbit o doză fatală, prin aplicarea unei dureri musculare de eliberare pe pielea lui ce conține salicilat de metil.

• Clorură de benzalconiu (clorură de alkyldinethylbenzylammonium și ADBAC) – Acesta este un alergen toxic pentru oameni si care cauzează, iritarea pielii și a membranei mucoase și chiar moartea atunci când sunt ingerate.

• Cetylphyridinium clorihidrici – Acesta este un produs chimic care cauzează de fapt colorarea dintilor. Are un gust neplăcut și poate face mancarea și bauturile sa aiba si ele un gust neplăcut, de asemenea. Ele conțin cantități mari de alcool, provoacă sensibilitate, durere și iritație a limbii. In anul 1998, un studiu a aratat acest produs chimic determină de fapt, placa la acumularea acesteia decat scaderea acesteia.

• Methparaben- Un studiu in Marea Britanie, a raportat niveluri ridicate de parabeni în tumorile mamare, parabeni care sugereaza cauza de cancer de san.

In Statele Unite, au existat 15 ape de gura în 1970. Ca din 2012, au existat 113! Multe din apele de gura de astăzi sunt create pentru a controla bacteriile care traiesc in gura, care cauzeaza respiratia urat mirositoare.
V-ar fi interesat în a face propria apa de gura cu ingrediente naturale, care va reminelarizeze, albiți dinții, protejează împotriva cariilor și a împrospăta respirația.
ingrediente:

2 lingurite de pulbere de carbonat de calciu
1 linguriță de cristale xilitol
10 picături urme de lichid mineral
10 picaturi de ulei esential de menta
5 picaturi de ulei esential de lamaie
2 picaturi de ulei esential de portocale sălbatic
2 căni de apă filtrată

Indicatii:

Într-un borcan mare, se amestecă împreună pudra de calciu și cristalele de xilitol.
Se adaugă minerale lichide și picături de uleiuri esențiale.
Se adaugă apă filtrată și se amestecă.
Închide capacul zidar ermetic și se agită ingredientele pentru un minut sau până când se dizolvă xilitol.
A se agita bine înainte de fiecare utilizare.
Se depozitează în frigider timp de până la două săptămâni.

Publicitate
loading...
loading...

Leave A Reply

x
Oferă un Like

Powered by themekiller.com