CARTOFI UMPLUTI CU CARNE! RETETA DE CARE NU AI CUM SA TE SATURI!

0

Aceasta reteta de cartofi umpluti te va cuceri imediat pentru ca este foarte simpla.

Publicitate

Ingrediente: Carne de vita fara os 500 g, paine 150 g, oua 2, verdeata 2 lega­turi, cartofi 1,5 kg, ulei 500 ml, unt 25 g.

Mod de preparare: Carnea se pune la fiert intr-un vas cu apa. Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca, apoi se taie bucati si se trece de doua ori prin masina de tocat carne, impreuna cu miezul de paine inmuiat in apa si stors. Se adauga apoi verdeata tocata marunt si uleiul, amestecand bine.

Publicitate

Cartofii se aleg de aceeasi marime, se spala si se pun la fiert, lasandu-i apoi sa se raceasca. Se curata de coaja si se taie jumatati, in lungime.

Cu o lingurita se scobesc in asa fel ca sa ramina marginea de circa 0,5 cm. Cu compozitia de carne fiarta si tocata se umplu jumatatile de cartofi.

Se pun cartofii intr-un vas cu cate 5 g unt se fiecare jumatate de cartof. Vasul se aseaza intr-o baie de apa si se da la cuptor circa 10 minute.

Sursa: www.kfetele.ro

Publicitate
Loading...
loading...

Comments are closed.

x
Oferă un Like

Powered by themekiller.com