Cum ne protejam pielea de efectele daunatare ale razelor solare ?

0

Cum ne protejam pielea de efectele daunatare ale razelor solare ?

 

Razele solare pe timp de vara sunt foarte puternice iar noi trebuie sa stim cum sa ne protejam de ele.

Publicitate

În perioada de vară, când radiația solară este mai mare decât de obicei, este întotdeauna la îndemână a ne reaminti de efectul nociv al razelor solare și cum să ne protejăm de ele. Aici este o listă de 5 produse care va ajuta sa mentineti corpul cu vitamine si pigmenti carotenoizi necesari pentru a proteja pielea din interior

ciocolată neagră:

Este bine cunoscut faptul ca ciocolata neagra este o mare sursă de antioxidanți, și că acestea sunt responsabili pentru protecția completă împotriva efectelor nocive ale UVA si UVB ale Soarelui. Dacă consumați dulciuri în timpul perioadei de vară, asigurați-vă că includeți suficienta ciocolată neagră în meniul dumneavoastra.

Somon:

Publicitate

Secretul eficienței cărnii de pește se află în cantitățile sale mari de vitamina D. Este aceasta vitamina, care este esențială pentru a preveni dispariția celulelor pielii care sunt expuse direct la lumina soarelui.

Ceaiul verde:

Efectele benefice ale ceaiului verde sunt bine cunoscute. Ceea ce am putea să nu știm până acum, este ca doar o ceasca de ceai verde pe zi ajută la pregătirea și protejarea organismului nostru de radiațiile solare nocive. Studiile științifice au confirmat eficacitatea de ceai verde în asigurarea bunăstării generale a organismului.

Tomate:

Rosiile sunt bogate in pigmenti carotenoizi, care sunt excelenti pentru a proteja pielea de razele soarelui, precum și pentru încetinirea îmbătrânirii pielii. Cele mai noi studii au arătat că de la 10 până la 12 zile de consum regulat de tomate reduce sensibilitatea la soare a pielii

Afine:

Afinele, cum ar fi ciocolata neagra, sunt o mare sursă de antioxidanți și prin urmare sunt ideale pentru o protecție a pielii de razele soarelui. Afinele sunt mari în menținerea sănătății pielii și rezistență.

Publicitate
loading...
loading...

Leave A Reply

x
Oferă un Like

Powered by themekiller.com