Cum poti vindeca in mod natural Hiperactivitatea copiilor.

0

Hiperactivitatea este o problemă cronică care la 50 % dintre copii continuă pana la vârsta adultă.

Publicitate

Hiperactivitatea este o afecțiune în care o persoană este anormal de activa. Statisticile arată că aproape unul din zece copii din lumea occidentală este hiperactiv. Copiii hiperactivi au nevoie de o constantă mișcare. Se pare ca lor le este dificil să stea în liniște in timpul desfășurarii activitățiilor lor. Ei continuă să vorbesca și sunt foarte nerăbdători.

Împreună cu tulburarile de hiperactivitate, apare adesea tulburarea de deficit de atenție. Această problemă se numește ADHD – deficit de atentie, tulburare de hiperactivitate.
Copiii care au tulburare de deficit de atentie nu asculta atunci când li se vorbeste, acestia nu se pot concentra, iar ei devin repede plictisiti si nu pot fi organizati. Astfel de copii au adesea probleme de învățare și obtin note slabe la școală.

O persoana hiperactiva, de obicei, nu poate urmări regulile este dificil pentru ei să se potrivească și adesea vor devenii o problemă pentru societate. Prin urmare, medicamentul încearcă să ii „calmeze în jos”.

Din acest motiv, este momentul potrivit pentru a apela la o soluția naturală pentru această problemă.

Multi doctori diferiti cred că hiperactivitatea este o boala fictiva.

Comportamentul anormal la copii poate fi cauzat de:

-toxine și metale grele în produsele alimentare

-alergii la mucegai

-unele vaccine

-stres emotional

-abuz psihic

Publicitate

In ultima vreme sunt tot mai multe dovezi că dieta săracă și toxinele pot cauza un comportament hiperactiv. dieta nesanatoasa, care contine multe dulciuri, băuturi răcoritoare și gustări, este de asemenea pe partea de sus a listei de cauze posibile de hiperactivitate la copii. Când copiii consumă dulciuri și băuturi răcoritoare, mai ales pe stomacul gol, nivelul de zahăr din sânge crește dramatic. Pe parcursul perioadei de creșterii nivelului de zahăr din sânge, copilul este în stare de șoc biochimice. O astfel de creștere bruscă și apoi scăderea nivelului de zahăr din sânge poate provoca hiperactivitate si impiedica o concentrare a copilului și de învățare.

Recent, s-a observat că mulți copii hiperactivi au o alergie la mucegai. După eliminarea mucegaiului din alimente și din spațiul locuit, copiii sunt capabili sa învețe mai bine si sa se comporte mai frumos.

Folositi ingrediente proaspete pentru produsele alimentare, de preferință, de la agricultura locală sau organică. Evita alimentele care pot contine pesticide, hormoni si antibiotice.
Cea mai bună sursă naturală de acizi grași omega 3 este uleiul de semințe care contine de doua ori mai mult omega 3 si acizi grași decât uleiul de pește. Raportul recomandat de ulei din semințe de in este de 1000 mg (1 lingura) per 50 kg greutate corporală.

Hiperactivitatea nu este o boala, ci o tulburare care reflectă starea din dieta noastra, relații și mediu. Această tulburare se poate vindeca într-un mod natural, fără riscuri pentru sănătatea și viața copilului tău din cauza drogurilor.

Publicitate
loading...
loading...

Leave A Reply

x
Oferă un Like

Powered by themekiller.com