Uita de durerile de cap si scapa de anxietate cu aceasta limonada cu lavanda

0

Cum sa scapi de durerea de cap si de anxietate cu aceasta limonada cu lavandă

Publicitate

Anxietatea este a treia problema cea mai frecventa de sanatate mintala la nivel mondial, și toată lumea suferă de o durere de cap o dată la un timp.

Anxietatea este sentimentul de teamă sau panică. Cei mai mulți oameni se simt anxietate, panică sau frica despre anumite situații care ne apar în viață, cum ar fi probleme cu bani sau examene, dar de multe ori odată ce situația dificilă este de peste, te simți mai bine și mai calm. Uneori sentimentele de frica sau anxietate continuă după ce situația dificilă dispare, sau, uneori s-ar putea simți un sentiment mai puternic de teamă decât alți oameni și acest lucru este atunci când anxietatea devine o problemă și va poate afecta in fiecare zi.

Medicii pot prescrie medicamente pentru a ne ajuta sa luptam imptoriva anxietati, Tratamentele se utilizeaza în timp ce poate fi util pentru unele cazuri extreme, nu toată lumea va beneficia de medicamente.

Există mai multe moduri naturale de a combate anxietatea și durerile de cap. Modul cel mai delicios si ușor este această rețetă cu lavandă.

Publicitate

Uleiul de lavandă este unul dintre cele mai puternice uleiuri pentru sănătate și wellness. El are o structură chimică complexă care conține mai mult de 150 de constituenți activi. El are de asemenea antiseptice, antibacteriene, antimicrobiene și proprietăți detoxifiante. De asemenea, acesta este foarte delicios

ingrediente :

  • 6 lămâi organice, decojite și suc.
  • 1 picătură de ulei esențial de lavandă.
  • 12 cani de apa pura.
  • 1 ceasca de miere prime.

Mod de preparare:

  • Într-o cratiță mare, pur și simplu se amestecă ingredientele și apoi se lasa. Testați-l și dacă este nevoie puneti mai multă apă sau miere.
  • Se acopera si se lasa sa stea timp de 1 oră

Alte moduri de a folosi ulei de lavanda pentru anxietate și dureri de cap

Se amestecă 5 până la 6 picaturi ulei esential de lavanda pentru apa de baie, dacă aveți pielea uscată.
Difuz 10 la 12 picaturi ulei esential de lavanda în aer în timpul zilei de lucru pentru stresul de relief natural

Consumati această limonadă simpla, ar putea fi exact ceea ce corpul tau are nevoie pentru a restabili echilibrul și pentru a elimina durerea de cap dureroasa, vei fi bucuros că ai facut aceasta limonada.

Publicitate
loading...
loading...

Leave A Reply

x
Oferă un Like

Powered by themekiller.com