Lupta impotriva celulitei in mod natural !

0

Lupta impotriva celulitei in mod natural !
Celulita si formele ei sunt bazate pe consumul de alimente bogate în grăsimi și trigliceride. Cantitati si nemulțumiri se găsesc în principal în partea inferioară a corpului, în cazul în care crearea și colectarea celulitei este cel mai vizibil cum ar fi fese, piept, partea interioara a coapselor, abdomen, șolduri și partea superioară a brațului.

Publicitate

Celulita apare ca urmare a colectării excesive a acestor celule adipoase crescute, care pot fi mai mari, chiar de 60 de ori mai mult decât în mod normal. Aceste sfaturi testate vă poate ajuta foarte mult împotriva celui mai rău dușman al frumuseții feminine. Aici sunt tipuri de alimente care ajuta la reducerea celulitei:

1. Carnea

În cazul în care sunteți pasionati de carne, cel mai bine este să nu mănânci carne cu grăsime – fiartă sau carne prăjită.

2. peşte

Pește este un substitut excelent pentru carne. Acesta conține mai putina grasime si este bogat in proteine usor de digerat. La fel ca și carnea, cel mai bine este să fie consumat fiart sau copt. Cea mai bună alegere este de ton și somon.

3. Fructe

Cele mai multe fructe recomandate sunt fructe exotice , cum ar fi banane, ananas, papaya sau mango. Acestea sunt bogate in vitamine si fibre si prin urmare au un rol major in lupta impotriva celulitei. Ingredient „papaina” , care este conținut în papaya face pielea netedă și suplă și este una dintre cele mai bune enzime care stimulează circulația și accelerează metabolismul. Vitamina C stimulează producerea de colagen, o enzima care oferă elasticitate pielii. Portocala, lamaie si grapefruit sunt alimente care cel puțin o dată pe zi trebuie să fie găsite în meniul nostru.

Publicitate

4. Țelină

Telina este mare atunci când vine vorba de procesul de a pierde in greutate si combaterea celulitei. Ajuta la eliminarea grăsimilor din organism, reduce apetitul, accelerează metabolismul și prin urmare se elimină celulita.

5. Usturoiul si ceapa

Usturoi si ceapa împiedică colectarea apei sub suprafața pielii și eliminarea toxinelor. Din moment ce acestea sunt diuretice bine cunoscute, care au fost folosite pentru o lungă perioadă de timp, ele au un rol major în lupta împotriva celulitei.

6. Fructe de padure

Fructele de padure contin multi antioxidanti care ajuta organismul sa elimine toxinele care sunt acumulate sub suprafața pielii. Odată cu eliminarea toxinelor, crește circulația sanguină în timp ce celulita este redusa. Asigurați-vă că includeti urmatoarele fructe căpșuni, afine, zmeură si fructe de padure ramase in dieta ta.

7. Varza

Varza contine vitamina C si este bogata in fibre, magneziu, potasiu, fier și zinc. Aceasta ajută la reglarea metabolismului, și este un mare luptător împotriva obezității și a celulitei.

Sfaturi suplimentare:

Consumati cinci mese regulate pe tot parcursul zilei. Aveți grijă să nu sari peste o masă, deoarece aceasta este o oportunitate ideală pentru formarea celulitei. La noapte încercați să nu mai mancati după ora 18 pm, pentru că atunci organismul utilizează mai puține calorii, orice exces (nesanatoase) produse alimentare se leagă țesuturi și se acumulează celulita. digestia slaba este de asemenea responsabila pentru apariția și dezvoltarea celulitei, astfel asigurați-vă că ați introdus suficiente alimente bogate in fibre. Mânca și mesteca mancarea incet.

Publicitate
loading...
loading...

Leave A Reply

x
Oferă un Like

Powered by themekiller.com