Președintele a renuntat. A avut un moment de slăbiciune în fața amenințărilor lui DRAGNEA și a semnat decretul de numire a lui GRINDEANU ca premier

17
Publicitate

Președintele Klaus Iohannis a semnat în această dimineață decretul prin care acceptă propunerea PSD și ALDE pentru funcția de premier și l-a desemnat pe Sorin Grindeanu candidat la această funcție. Președintele PNL Raluca Turcan spune că liberalii așteaptă „autonomie și bună credință” din partea premierului desemnat.

Publicitate

„Prin lista guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat. Așteptăm cu maxim interes lista guvernului, sperăm să avem ca miniștri oameni cu o activitate cunoscută și feriți de suspiciuni.

Principala responsabilitate a PSD este să vină cu o echipă care să guverneze în interes public și nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea. România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune și ferit de orice fel de vulnerabilități. De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României și să consolideze cooperarea cu partenerii și aliații.

Publicitate

PSD și-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din Parlament vom arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 decembrie”, spune președintele PNL într-o declarație de presă. potrivit www.digi24.ro

Publicitate
loading...

17 comentarii

  1. Da mai astia de la PNL . Vreti ca noul guvern sa fie subordonat stapinilor din vest . UE sa comande si romanii sa execute . De exemplu sa executam padurile sa le dam austriecilor ca noi nu mai avem nevoie de paduri in Romania . Si ce mai vreti sa vindeti ca deja poporul roman l-ati facut sclav la patronii vestici ?

  2. Avem presedinte homofob si rasist ? Adica o doamna nu poate fi premier ?
    Numai crestinii pot fi ? Asta nu e discriminare ? Daca se cerea ca premier sa fie ala al lui basescu
    ar fi semnat cu ochii inchisi imediat .
    Da mai astia de la PNL . Vreti ca noul guvern sa fie subordonat stapinilor din vest . UE sa comande si romanii sa execute . De exemplu sa executam padurile sa le dam austriecilor ca noi nu mai avem nevoie de paduri in Romania . Si ce mai vreti sa vindeti ca deja poporul roman l-ati facut sclav la patronii vestici ?

Leave A Reply

Powered by themekiller.com