Este surprinzator cat de repede iti va creste parul, toate femeile trebuie sa cunoasca acest secret !

0

Uleiul magic, un miracol pentru parul tau, iti creste imediat parul cu acest ulei !

Este un ulei foarte bogat in substante hranitoare si nutrienti, uleiul de ricin zis si „ulei de castor” este un bun remediu, foarte ieftin si eficient pentru problemele parului si problemele de piele.

Publicitate

Acest ulei este un remediu foarte bun, multa lume a pastrat acest secret datorita beneficilor uimitoare care le are uleiul, provine din bobul plantei Castor, deasemenea este foarte bogat in acid ce are efecte terapeutice si acid ricinoleic

Uleiul este pur si simplu incredibil, acest ulei ajuta la cresterea genelor atragatoare si lungi.

Tot ce trebuie sa faci este sa masati zonele unde simtiti ca nu aveti par si ca trebuie sa folositi acest ulei, el ofera o stralucire foarte frumoasa, atentie mare, nu folositi in exces pentru ca va lasa parul extrem de gras si neplacut

Acest ulei este un tratament pentru zonele unde nu aveti deloc par si aveti nevoie sa creasca mai mult par, acest ulei da rezultate optime, trebuie aplicat in zonele cu mai putin par.

Publicitate

Acest ulei este pur si simplu miraculos! de ce spun asta? pentru ca poate fi folosit si ca balsam de buze, le protejeaza si le hidrateaza, le face mai fine datorita continutuli de acizi grasi.

Acest ulei ajuta la :

– Piele tare si intarita
– Negii
– Unghii mai puternice

Unghii mai puternice :

Pentru unghiile slabe si care se rup usor este foarte bun tratamentul cu ulei de ricin, se aplica usor incalzit direct pe unghii, se sta minim 70 de minute cu uleiul, se maseaza intr-una. Trebuie sa faceti acest tratament timp de trei luni pentru rezultate .

Negii :

Acest ulei vindeca absolut toti negii de pe corpul tau, tot te trebuie sa faci este sa masezi cu ulei de ricin locoul unde ai negii, se maseaza cate un sfert de ora, de doua sau trei ori pe zi.

Pielea intarita :

Pielea intarita este o problema foarte intalnita, dar uite ca acest ulei este bun si pentru aceasta problema, se unge foarte bine portiunea de piele cu ulei, punem o bucatica de bumbac (material de bumbac, ex : tricou sau orice altceva ) pe piele unde am pus uleiul si se tine aproximativ o ora, acest tratament se repeta in fiecare seara.

Publicitate
loading...
loading...

Leave A Reply

x
Oferă un Like

Powered by themekiller.com