180 de copile creştine, cu vârste între 9 şi 16 ani, scoase la licitaţie ca „sclave sexuale” în Orient

0

180 de tinere creștine de până în 16 ani, răpite din Siria și Irak, vândute ca o marfă și scoase la licitație în Orient

Publicitate

Drama acestor tinere creștine, multe dintre ele răpite în drum spre școală sau spre biserică, se accentuează prin faptul că ele sunt vândute sub numele de „sclave sexuale”. Veniturile realizate din vânzarea acestor fete intră, așa cum informează IraqiNews.com, în conturile Califatului Islamic.

Publicitate

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că, în lumea arabă, femeia este la periferia societăţii, fiind un accesoriu pentru bărbat, care dispune asupra ei precum asupra unui bun material. Femeile sunt considerate fiinţe inferioare bărbatului, iar rolul lor este doar acela de a fi sclavele acestuia.

Numeroase canale media accesibile în Asia și Africa au postat, în noiembrie 2015, anunțuri prin care erau scoase la licitație fete creștine răpite din Siria și Irak. Vârsta tinerelor răpite era cuprinsă între 9 și 16 ani, iar prețul cerut era de aproximativ 200 de dolari, așa cum notează jurnalistul Raymond Ibrahim pe pagina sa personală de internet.

Christian Post, dar și televiziunea Al Jazeera au publicat mesajul unei grupări radicale care pretinde că este gata să execute 180 de ostatici, majoritatea femei creștine – în schimbul lor cerându-se o răscumpărare de 12 milioane de dolari.

Conform informațiilor oficiale, 158 de femei creștine au fost răpite din regiunea irakiană Ninive, acolo unde peste 3.000 de creștini chaldeeni au fost forțați să-și părăsească casele și bisericile.

Sursa: doxologia.ro

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

A INTRAT ÎN BAIE PESTE SOȚIA LUI ȘI S-AI INGROZIT. CE FĂCEA FEMEIATine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com