Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: “Pot să vă ajut?”

Tine-ti familia si prietenii informati! Distribuie pe:

Cine ar fi crezut că propoziția “Pot să vă ajut?” spusă la benzinăriile din București poate aduce mai multă pagubă decât ajutor? Ei bine, în România totul pare a fi posibil. Mai ales furtul.

Sunt cazuri în care angajații benzinăriilor din România sunt mai degrabă dușmanii clienților. Un astfel de caz a fost povestit în urmă cu câțiva ani de un motociclist pe forumul motociclism.ro.

CITESTE SI:  MOSTENIREA nestiuta a lui Ceausescu! America e SOCATA de ce a descoperit in Romania

“Iesisem la ora 22 de la muncă și în drum spre casă am oprit la …. (numele benzinăriei). Am băgat benzină și ștergeam geamurile. La două pompe mai încolo de mine vine o “tanti” la vreo 40-45 de ani. O acostează “baiatul de la pompa”, ea îi zice cât să bage si se duce la casierie, în magazin. “Băiatul de la pompa” scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de lângă pompă, îl umple, îl baga la loc în tomberon și continua să-i umple lui “tanti” rezervorul. Femeia a plătit suma si a plecat. P-asta chiar n-o știam!”, a scris motociclistul indignat.

CITESTE SI:  Ce fel de mama e Andreea Mantea? Multi o critica pentru atitudinea fata de copil. Vi se pare că face bine așa?

Acesta a adăugat: “De atunci nu bag decât cu mânuța mea benzină sau dacă nu scap de “Băiatul de la pompă”, stau lângă el până termină de băgat. Cine stie cate bidoane am umplut fără să știu…”

Tine-ti familia si prietenii informati! Distribuie pe:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *