Avem prima declarație: Insarcinata cu primul copil, Elena Udrea a spus ce se va intampla cu ea dupa ce a aflat ca a primit 6 ani de inchisoare:

Tine-ti familia si prietenii informati! Distribuie pe:

Elena Udrea a facut prima si singura declaratie in urma condamnarii sale la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute.
Blonda aflata in Costa Rica a scris pe Facebook cateva ganduri cu privire la situatia in care se afla.

„Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine!

CITESTE SI:  Mireasa infuriata dupa ce mirele i-a organizat o nunta cu porci! când a văzut a trait șocul vieții sale. Erau zeci de porci peste tot… De ce a făcut asta bărbatul și cum s-a răzbunat mireasa:

Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca.

Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI. Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie.
Doamne, ajuta tuturor!”, a scris ea.

CITESTE SI:  Este considerat cel mai inteligent om care a trăit vreodată. De mic știa 40 de limbi străine, însă destinul său a fost unul extrem de crunt

Elena Udrea a fost condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. In acelasi dosar au mai fost condamnati Rudel Obreja (5 ani) si Tudor Breazu (3 ani).

Astfel, in cursul zilei de marti, cei 5 judecatori de la ICCJ a respins cererea Elenei Udrea de a repunere a cauzei pe rol, iar Elena Udrea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare.

CITESTE SI:  Ambasadorul Norvegiei ne face idioti pe fata: “Cum să imporți tu, România, cireșe din Africa de Sud, usturoi din China, fasole din Etiopia, praz din Egipt, mere din Polonia, lăptuci din Brazilia? Cum să cumperi struguri când ai podgorii care produc cele mai diverse soiuri de masă și de vin încât să umpli toate mesele princiare ale lumii? Cum să cumperi măi România, nu ți-e rușine?’

Hotararea a fost pronuntata in lipsa Elenei Udrea. In aceste momente, fosta deputata se afla in Costa Rica, acolo unde s-a mutat de cand a aflat ca este insarcinata.

La mijlocul lunii aprilie, Elena Udrea a transmis, prin intermediul avocatului sau, ca este refugiat politic in Costa Rica.

Tine-ti familia si prietenii informati! Distribuie pe:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *