Gică Hagi, atac dur la adresa clasei politice: „Îşi împart ţara cum doresc, au dat-o deja!“

Tine-ti familia si prietenii informati! Distribuie pe:

Gheorghe Hagi a izbucnit din nou şi a lansat critici virulente la adresa clasei politice din România, care în opinia lui lucrează doar pe nepotisme.

Hagi este disperat de politicienii care îi consideră pe români “nişte gâze” şi îşi văd doar interesul propriu.

“Toate angajarile se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepţie. Nu se poate aşa ceva… Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine şi nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să creezi sportivi care să lupte cu adevărat şi eficient pentru tine, pentru ţară. Aici este cea mai mare problemă – cine ne conduce nu are, de fapt, noţiunea de mândrie naţională şi a construi oameni care să ducă acest brand de ţară.

CITESTE SI:  Hrebenciuc, deputat, 2 ani închisoare pentru 300 milioane de euro; Chirvăsuţă, medic, 4 ani de închisoare pentru 1.000 lei mită

Noi ceilalţi suntem nişte gâze. Oamenii de acolo, de sus, aşa ne privesc – ca pe nişte gâze. În rest îşi fac ei jocurile lor, îşi împart România cum doresc, au dat-o… Iar noi… noi nu mai contăm – cel puţin pe sport suntem dezastru. Rar se face câte ceva, şi când se face… Vine cineva şi strigă faptul că sunt prea mulţi bani şi aşa mai departe. Statul finanţează politic doar pe-ai lor”, a spus Gică Hagi într-un interviu pentru Wall-Street.ro.

CITESTE SI:  Această fetiță a fost umilită de profesor și n-a mai rezistat. Reacția ei face toți banii. BRAVO!

Despre Gică Hagi..
Gheorghe Hagi (n. 5 februarie 1965,[1] Săcele, Dobrogea, România) este un fost fotbalist român, considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi în Europa anilor ’80 și ’90[2] și cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.[3] Fanii lui Galatasaray l-au numit „Comandante” (Comandantul) și românii l-au numit „Regele”.

Supranumit „Maradona din Carpați”, Hagi este considerat un erou în România. A fost numit fotbalistul român al anului de șapte ori, și este privit ca unul dintre cei mai buni fotbaliști ai generației sale.[4][5] Ca un constructor de joc avansat, a fost recunoscut pentru dribling, tehnică, viziune, pase și finalizare.[6]

CITESTE SI:  Alertă de la POLITIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost înșelați în acest mod

Hagi a jucat pentru naționala României la trei campionate mondiale în 1990, 1994 (unde a fost numit în World Cup All-Star Team) și 1998, cât și în trei campionate europene în 1984, 1996 și 2000. A avut 125 de prezențe pentru România, al doilea după Dorinel Munteanu, și este pe prima poziție a marcatorilor (alături de Adrian Mutu) cu 35 de goluri.

Tine-ti familia si prietenii informati! Distribuie pe:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *