„Guvernul roman trebuie sa o protejeze!” Mesajul lui Leonardo DiCaprio despre Romania cu 193.000 de like-uri in 12 ore

Leonardo DiCaprio, actorul cunoscut si pentru activitatea sa sustinuta in domeniul protectiei mediului, a postat pe pagina lui oficiala de Instagram un mesaj despre Romania, prin care promoveaza o actiune de ecologizare a padurii din zona lacului Vidraru.

Prin acest mesaj, actorul de Oscar transmite si un semnal de alarma catre Guvernul Romaniei cu privire la necesitatea protejarii unei paduri seculare care se afla in tara noastra, scrie procinema.ro.

In doar 12 ore, mesajul lui DiCaprio a primit peste 193.000 de like-uri si a fost comentat de sute de persoane.

„Voluntarii Greenpeace colecteaza gunoiul gasit in padurile romanesti, de la statia din apropierea Lacului Vidraru, raul Arges, bazin hidrografic amenintat de exploatarea forestiera ilegala si defrisari. Luna trecuta, voluntarii Greenpeace din 11 tari europene (Romania, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croatia, Finlanda, Slovacia, Slovenia si Elvetia) au inceput o mapare a uneia dintre ultimele paduri seculare din Europa, cu scopul de a sublinia necesitatea ca Guvernul roman sa o pretejeze” a fost mesajul actorului.

 

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare