Acest videoclip a strans milioane de vizualizari in cateva ore! Cum explicati ?!

De-a lungul anilor, teoriile despre existența unui univers paralel s-au răspândit ca focul sălbatic. Cu toate acestea, până în ziua de azi, ele rămân încă teorii, deoarece nu există încă dovezi concrete cu privire la existența sau inexistența unei lumi la fel de egale cu a noastră.

Cu toate acestea, există încă anumite evenimente care într-un fel rămân inexplicabile și sunt asociate cu universul paralel. La fel ca în acest videoclip, în care sunt prezentate imagini ale misterioaselor “accidente rutiere”.

Într-un clip de un minut și de 12 secunde care devine acum viral pe Facebook, diverse mașini sunt văzute a fi implicate într-un accident fără alte mașini în apropiere.

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare

Cele mai populare articole!