Îngerul de pe autostradă. Românul care a devenit erou după ce a salvat o fetiță le autostradă

Timp de 3 zile, jurnalistii din Peninsula au incercat sa-i afle identitatea, pentru ca familia copilei tinea sa-i multumeasca.

Ion Purie, in varsta de 29 de ani, circula duminica pe autostrada care leaga Milano de Venetia, cand a vazut cum, in fata lui, o fetita e proiectata pe asfalt in urma unui accident.

Constient ca un alt autoturism putea s-o striveasca in orice clipa, a intors TIR-ul de-a curmezisul si a blocat circulatia. A asteptat sa ajunga ambulanta, dupa care si-a continuat cursa.

Dar imaginile de pe camerele de supraveghere i-au impresionat pe italieni, iar tatal copilei a marturisit ca ar dori sa-i afle identitatea, ca sa-i multumeasca.

“Se vorbeste de “Ingerul de pe autostrada”, o cursa de solidaritate pe sosea.”

Intens mediatizat, cazul a atras atentia colegilor sai.

“Soferul de camion poate fi vazut in imagini. E inalt, slab, tanar si venea din Bosnia. Asa l-a descris tatal fetitei, care a spus ca vrea sa-i stranga mana.”

Romanul care locuieste de 3 ani la Taglio di Po, la 50 de km de Venetia, a fost felicitat de toata lumea pentru capacitatea sa rapida de reactie.

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare