Adi Minune a spus adevărul despre filmulețul devenit viral, în care primește doar 10 lei pentru o dedicație și refuză categoric. Ce s-a întâmplat, de fapt

Adi Minune a spus adevărul despre filmulețul devenit viral, în care primește doar 10 lei pentru o dedicație și refuză categoric. Ce s-a întâmplat, de fapt:

„Băiatul care a venit să-mi de bacşiş avea un…”
Foarte urât ce i s-a întâmplat cântărețului:

Adrian Minune a avut o reacție neașteptată în timpul unui eveniment, atunci când un tânăr a venit să-i ceară o dedicație, oferindu-i 10 lei. Celebrul manelist s-a amuzat pe seama băiatului.

După ce a aruncat bancnota de 10 lei pe jos, Minune a scos din buzunar 500 de euro și s-a prefăcut că-i oferă tânărului, spre stupefacția celor prezenți.

Întreaga scenă a fost filmată, iar videoclipul s-a viralizat foarte repede pe rețelele de socializare.

Adi Minune nu se încurcă la bani puțini! La un eveniment, manelistul s-a simțit jignit când un tânăr i-a oferit 10 lei pentru o dedicație. Tânărul voia să le dedice o manea nevestei și fratelui său.

Minune nu s-a putut abține când a văzut ce sumă a primit de la tânăr. Din acest videoclip viral a rămas celebra replică: „Ai greșit buzunarul, băiatul meu!”.

Se pare că în spatele acestei povești este mai mult decât pare. Invitat într-o emisiune tv, manelistul a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile.

„Băiatul care a venit să-mi de bacşiş aveam un teanc de multe milioane în mână şi la mijloc avea o bancnotă de 10 lei.

Nu m-a înjosit, dar nu a fost frumos gestul pe care l-a făcut. Şi eu i-am răspuns pe măsură. Mă amuză lucrurile astea.

În cei 30 de ani de meserie mi s-au întâmplat multe chestii jenante, dar indiferent ce se întâmplă trebuie să mergi înainte. Familia este cea mai importantă pentru mine. Ştiu să îmi stăpânesc furia.”, a explicat Adrian Minune la Antena 1

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare