Acest răţoi îsi aşteaptă nerăbdător cel mai bun prieten. Când se întâlnesc? Ce moment adorabil!

Nibbles este numele unui răţoi de Rouen adorabil, care după cum vedem are acces chiar pe locul din faţă al autoturismului proprietarilor săi. Este foarte nerăbdător să-şi întâlnească cel mai bun prieten, un puşti simpatic care tocmai se întoarce de la şcoală.

Copiii sunt, fără îndoială, prietenii animăluţelor sau păsărilor de companie pe care familia lor le-a adoptat. De cele mai multe ori aceşti companioni sunt plimbaţi chiar şi cu maşina familiei precum acest răţoi neastâmpărat.

Aşezat pe scaunul din faţă al maşinii, răţoiul priveşte atent în toate părţile, aşteptând ca prietenul lui cel mai bun, Jonny, să coboare din autobuzul şcolar cu care se întoarce acasă.

De îndată ce îl zăreşte, Nibbles devine tot mai vocal măcăind voios. Este atât de bucuros încât nu-şi mai încape în pene. Puştiul deschide portiera maşinii şi se aşază lângă răţoi, alintându-l cu câteva mângâieri tandre şi cu o serie de pupici.

Nici răţoiul nu se lasă mai prejos şi răspunde afecţiunii băiatului în cel mai natural mod. E clar că întâlnirea a adus multă bucurie atât lui Nibbles, cât şi lui Jonny şi surioarei lui. Chiar şi mama lor se amuză copios de acest moment mai puţin obişnuit.

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare