Au râs de EA când au văzut-o PLINUȚĂ, dar când a început să danseze BACHATA…Toti au ramas muti de uimire

In lumea aceasta sunt diferite persoane, unele mai inalte altele mai micute, unele mai grasute sau altele mai slabute.

Cele mai grasute sunt mereu criticate, cum a fost si aceasta femeie care este dansatoare din buric, iar in momentul cand a aparut pe scena lumea a ras de ea, dar ei nu i-a pasat si si-a aratat talentul care i-a lasat masca pe spectatori.

Toată lumea mai Rautacioasa au râs de ea din cauză că este mai Plinuță, dar când a început să danseze le-a închis gura la TOTI.

Citeste si:

ROMANUL nostru devine tot mai INVENTIV! Uite cum arata TRACTORUL cu motor de Mercedes, cutie de Aro, bord de Audi şi volan de Dacie!

Motorul este Mecedes sută la sută. Cutia de viteaze este de-a noastră de Aro 10. Ambreiajul este de Moskvich. Electromotor e de Moskvich. Bordul e de Audi, volanul este de Dacie”, spune Vali Martin.

Videoclipul mai jos

Bărbatul şi-a dorit un tractor de când se ştie, dar nu a avut niciodată suficienţi bani să-şi cumpere unul. Aşa că s-a descurcat cum a putut. În grădina din faţa blocului a muncit doi ani ca să îşi vadă visul împlinit.

„A fost foarte greu să umbli prin târguri, să găseşti tot felul de piese, să le modifici, pentru că nu are nimic de tractor în el. Sunt numai piese adaptate”, spune Vali Marin.

Cel mai mai dificil a fost să obţină caroseria. Bărbatul a folosit bucăţi de metal pe care le-a prelucrat pentru a da forma unui tractor clasic întâlnit pe drumurile agricole din ţară.

„Carcasa de ambreiaj este făcută în bucătărie. Am avut motorul în bucătărie, cutia de viteze şi în bucătărie am asamblat carcasa de ambreiaj”, povestește Vali Marin.

După ce a terminat de asamblat tractorul l-a adus la ţară, în comuna Aninoasa, unde lucrează un teren agricol de un hectar.

„Tractoraşul are o cutie de viteze în 4 trepte şi este dotat chiar şi cu servodirecţie. Până şi consumul este avatajos la acest autovehicul. Doar 1 litru de motorină la 1 ora de muncă”, relatează Bogdan Marica, reporter Digi24 Craiova.

Vezi video aici

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare

Cele mai populare articole!