S-a măritat cu un soldat care avea un băiețel de patru ani. Nunta a fost frumoasă și liniștită până în momentul când copilul s-a apropiat de mireasă și… Imaginile au făcut înconjurul globului!

Când tatăl lui s-a căsătorit pentru a doua oară, un băiețel de patru ani a avut o reacție memorabilă, ce a devenit virală pe internet.

Joshua Newville și Emily Leehan, amândoi soldați în armata americană s-au căsătorit sâmbătă. La ceremonie a fost prezent și Gage, băiețelul de patru ani al lui Joshua.

Momentul solemn al jurămintelor a fost marcat de reacția lui Gage, care a început să plângă și a sărit în brațele mamei vitrege.

„Sper că știi că ești un băiețel foarte special. M-ai ajutat să devin femeia care sunt astăzi și chiar dacă nu ți-am dat darul vieții, cu siguranță tu ești darul pe care viața mi l-a dat.” Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele pe care Emily a reușit să le rostească, printre lacrimi, în timp ce soțul său încerca să îl liniștească pe cel mic.

Atât mirele, cât și mireasa trebuie să revină la unitatea militară de care aparțin, așa că nu vor avea lună de miere.

Iată imaginile cu momentul emoționant care a făcut înconjurul lumii!

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare