Brad Pitt construiește 109 locuinţe moderne pentru persoanele nevoiaşe

Tine-ti familia si prietenii informati! Distribuie pe:

Brad Pitt construiește 109 locuinţe moderne pentru persoanele nevoiaşe

Brad Pitt construiește 109 locuinţe moderne pentru persoanele nevoiaşe

Poveşti de viaţă » Brad Pitt construiește 109 locuinţe moderne pentru persoanele nevoiaşe

Uraganul Katrina, care a lovit oraşul New Orleans în 2005, a devastat mii de case, afaceri şi clădiri. Multe familii au rămas fără adăpost şi nu au mai avut puterea financiară de a-şi reîncepe viaţa de la zero. Acela a fost momentul când îndrăgitul actor Brad Pitt, fostul soţ al Angelinei Jolie, a intervenit pentru a-şi oferi ajutorul.

El a fost devastat când a văzut situaţia victimelor uraganului şi a decis să pună bazele unei fundaţii denumită „Make It Right”. Scopul acesteia a fost de a ajuta la reconstruirea locuinţelor pentru cei rămaşi fără adăpost după una dintre cele mai dezastruoase catastrofe naturale din istoria lumii.

Înfiinţarea şi punerea în funcţiune a acestei fundaţii a durat ceva timp, dar este întotdeauna bine să vedem celebrităţi precum Brad Pitt care doresc să ajute. Pentru cei care nu-şi mai amintesc cum arăta New Orleans după ce a fost lovit de groaznicul uragan, iată o imagine care vorbeşte de la sine.

CITESTE SI:  Leșin de râs ! Educatoarea le-a spus copiilor să bată din palme. După aceasta 6 MILIOANE de oameni au îndrăgit copilul în ALBASTRU ! El îți va face ziua mai frumoasă – VIDEO

Fundaţia Make It Right
Actorul s-a dedicat în proporţie de 100% proiectului său de solidaritate. El şi-a propus să construiască 109 case în zona cea mai puternic afectată a oraşului. Dorinţa lui nu a fost uşor de îndeplinit, dar Brad Pitt şi firma de construcţii pe care a angajat-o nu aveau de gând să renunţe prea uşor.

Actorul a reuşit să adune laolaltă pe unii dintre cei mai buni arhitecţi din lume, printre care Shigeru Ban, Thom Mayne şi chiar Frank Gehry. Brad Pitt şi-a folosit influenţa şi puterea de convingere pentru a-i face pe aceşti oameni talentaţi să proiecteze casele victimelor uraganului.

CITESTE SI:  Cand vrei sa te dai SMECHER cu super BOLIDUL in fata prietenilor trebuie sa stii ca PROSTIA se plateste de fiecare data! VEZI VIDEO

În plus faţă de aspectul modern, casele sunt eficiente din punct de vedere energetic şi respectă mediul înconjurător.

Implicarea locuitorilor
Aceşti oameni îşi pierduseră complet controlul asupra vieţii lor în ziua uraganului Katrina. Brad Pitt dorea ca victimele să poată face din nou alegeri, chiar dacă era vorba de unele dintre cele mai mici sau neînsemnate lucruri. Astfel, fiecare rezident a putut alege culorile noii sale case, precum şi înălţimea acesteia. Şi pentru a preveni viitoarele inundaţii, casele au fost construite pe piloni, ceea ce va evita multe probleme dacă nivelul apelor va mai creşte vreodată.

Actorul nu a făcut rabat la materiale şi a ales totul ca şi cum ar fi fost pentru el, acestea fiind de cea mai bună calitate! Interiorul casei este la fel de plăcut ca şi exteriorul!

Designul caselor diferă, însă toate au finisaje deosebit de frumoase! În plus, sunt complet echipate cu electrocasnice, mobilier şi tot ce mai poate fi necesar într-o locuinţă.

CITESTE SI:  HOROSCOP Cristina Demetrescu: Zodii norocoase in luna MAI 2018. Ele au parte de tot ce si-au dorit VREODATA

Brad Pitt a insistat ca noile locuinţe să nu fie construite ieftin, astfel încât oamenii să nu ajungă să trăiască într-un „ciclu de sărăcie”.

În total, actorul a construit 109 case pentru locuitorii celui mai afectat cartier din New Orleans.

Costul total al proiectului s-a ridicat la suma de 26,8 milioane USD, fiecare casă costând, în medie, 150.000 USD.

Nimeni nu ştie dacă Brad Pitt şi-a folosit banii pentru îndeplinirea acestui proiect îndrăzneţ. Ştim, totuşi, că au existat împrumuturi şi garanţii federale. Un lucru este sigur: el şi-a dedicat tot timpul şi devotamentul acestei cauze umanitare.

Este bine de ştiut că există totuşi celebrităţi care se preocupă de siguranţa şi bunăstarea oamenilor greu încercaţi.

Tine-ti familia si prietenii informati! Distribuie pe:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *