Connect with us

Timp liber

Brad Pitt construiește 109 locuinţe moderne pentru persoanele nevoiaşe

Brad Pitt construiește 109 locuinţe moderne pentru persoanele nevoiaşe

Brad Pitt construiește 109 locuinţe moderne pentru persoanele nevoiaşe

Poveşti de viaţă » Brad Pitt construiește 109 locuinţe moderne pentru persoanele nevoiaşe

Uraganul Katrina, care a lovit oraşul New Orleans în 2005, a devastat mii de case, afaceri şi clădiri. Multe familii au rămas fără adăpost şi nu au mai avut puterea financiară de a-şi reîncepe viaţa de la zero. Acela a fost momentul când îndrăgitul actor Brad Pitt, fostul soţ al Angelinei Jolie, a intervenit pentru a-şi oferi ajutorul.

El a fost devastat când a văzut situaţia victimelor uraganului şi a decis să pună bazele unei fundaţii denumită „Make It Right”. Scopul acesteia a fost de a ajuta la reconstruirea locuinţelor pentru cei rămaşi fără adăpost după una dintre cele mai dezastruoase catastrofe naturale din istoria lumii.

Înfiinţarea şi punerea în funcţiune a acestei fundaţii a durat ceva timp, dar este întotdeauna bine să vedem celebrităţi precum Brad Pitt care doresc să ajute. Pentru cei care nu-şi mai amintesc cum arăta New Orleans după ce a fost lovit de groaznicul uragan, iată o imagine care vorbeşte de la sine.

CITESTE SI:  Au râs de EA când au văzut-o PLINUȚĂ, dar când a început să danseze BACHATA…Toti au ramas muti de uimire

Fundaţia Make It Right
Actorul s-a dedicat în proporţie de 100% proiectului său de solidaritate. El şi-a propus să construiască 109 case în zona cea mai puternic afectată a oraşului. Dorinţa lui nu a fost uşor de îndeplinit, dar Brad Pitt şi firma de construcţii pe care a angajat-o nu aveau de gând să renunţe prea uşor.

Actorul a reuşit să adune laolaltă pe unii dintre cei mai buni arhitecţi din lume, printre care Shigeru Ban, Thom Mayne şi chiar Frank Gehry. Brad Pitt şi-a folosit influenţa şi puterea de convingere pentru a-i face pe aceşti oameni talentaţi să proiecteze casele victimelor uraganului.

CITESTE SI:  Lacrimile curg atunci când un băiat surd aude pentru prima dată vocea tatălui său: Doar priviţi

În plus faţă de aspectul modern, casele sunt eficiente din punct de vedere energetic şi respectă mediul înconjurător.

Implicarea locuitorilor
Aceşti oameni îşi pierduseră complet controlul asupra vieţii lor în ziua uraganului Katrina. Brad Pitt dorea ca victimele să poată face din nou alegeri, chiar dacă era vorba de unele dintre cele mai mici sau neînsemnate lucruri. Astfel, fiecare rezident a putut alege culorile noii sale case, precum şi înălţimea acesteia. Şi pentru a preveni viitoarele inundaţii, casele au fost construite pe piloni, ceea ce va evita multe probleme dacă nivelul apelor va mai creşte vreodată.

Actorul nu a făcut rabat la materiale şi a ales totul ca şi cum ar fi fost pentru el, acestea fiind de cea mai bună calitate! Interiorul casei este la fel de plăcut ca şi exteriorul!

Designul caselor diferă, însă toate au finisaje deosebit de frumoase! În plus, sunt complet echipate cu electrocasnice, mobilier şi tot ce mai poate fi necesar într-o locuinţă.

CITESTE SI:  Râzi cu lacrimi ! Știai cum arată cel mai supărat copil din lume ? El ar trebuie să se filmeze în filme… Mama lui leșina de râs

Brad Pitt a insistat ca noile locuinţe să nu fie construite ieftin, astfel încât oamenii să nu ajungă să trăiască într-un „ciclu de sărăcie”.

În total, actorul a construit 109 case pentru locuitorii celui mai afectat cartier din New Orleans.

Costul total al proiectului s-a ridicat la suma de 26,8 milioane USD, fiecare casă costând, în medie, 150.000 USD.

Nimeni nu ştie dacă Brad Pitt şi-a folosit banii pentru îndeplinirea acestui proiect îndrăzneţ. Ştim, totuşi, că au existat împrumuturi şi garanţii federale. Un lucru este sigur: el şi-a dedicat tot timpul şi devotamentul acestei cauze umanitare.

Este bine de ştiut că există totuşi celebrităţi care se preocupă de siguranţa şi bunăstarea oamenilor greu încercaţi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Timp liber

Tone de mere românești îngheață din cauza supermarketurilor straine care nu vor sa le preia

NU este vreo GLUMĂ sau ceva de gen ! Tone de mere românești îngheață, în timp ce românii cumpără fructe otrăvite cu pesticide, din import. Marfa românească nu este acceptată în supermarketuri.

DISTRIBUITI MAI DEPARTE, NU DE ALTA DAR TREBUIE SĂ PUNEM LA PUNCT ACESTE Lanțuri MIZERIE DE SUPERMARKETURI SI Hipermarketuri din ROMANIA !

Cerem prin această postare , parlamentul si președintele al României să se impună prin legi mai aspre si foarte stricte față de aceste mizerii de LANȚURI DE MAGAZINE !

POZA reflectă o mare parte din ceea ce se întâmplă in ROMANIA !

Si totusi un cititor spunea:

Unde sunt depozitele de fructe? Unde sunt fabricile de conserve? Si de ce dracu nu ne duce capul ca avem nevoie de ele ?Si apropo ,hai sa nu fim farisei daca tara asta vinde doar marfa bruta ,de ce nu ne duce capul sa producem ceva din mere :placinte ,gemuri ,dulceturi ,sucuri etc si de musai sa n-aibe un pret mai mare ca a celor de afara .

CITESTE SI:  O BLONDA din ROMANIA s-a facut de ras la ziua ei de nastere pe ringul de dans cu 3 barbati.. Dar stai sa vezi de ce e in stare ea si cum se misca – VIDEO

M-am saturat sa dau mai mult pe ceva romanesc autentic doar ca vezi tu s-a copt in Romania .Cand vom invata sa fim competitivi si creatori o sa ne deschidem fabricutele noastre ,o sa platim pretul real pt mere (sincer pt cele folosite ln procesare trebuie sa fie un pret mai mic si o calitate redusa dar doar prin faptul ca vom folosii mere de dimensiuni mai mici nu si stricate ).

CITESTE SI:  Râzi cu lacrimi ! Știai cum arată cel mai supărat copil din lume ? El ar trebuie să se filmeze în filme… Mama lui leșina de râs

In copaci cresc fructe mari si ceva mai mici ,romanasul le vrea la acelasi pret .si sincer m-am saturat de aceiasi scuza „la noi totul costa mai mult .Culmea ar trebui sa coste mai putin ca doar nu traverseaza tari si totusi daca-i romanesc e mai scump .

De aia ma duc eu direct la usa taranului ,macar pe asta il duce capul ii constient ca nu produce suficient de mult ,ca vinde doar surplusul si ne mai si tocmim si-i culmea ii constient ca cartofii mari au un pret ,iar cei mici sunt mai ieftini ,n-am inteles ce dracu pateste cand ajunge la piata ,nu mai exista categoria intaia si a doua.

CITESTE SI:  HOROSCOP 28 IULIE 2018: Ziua de sâmbătă reprezintă o piatră de temelie pentru viitoare acţiuni

Si pana la urma de ce naiba pui merele afara .?!Si de ce ai vrea sa ti se cumpere toata marfa odata ,de aia ai nevoie de depozite merele tin luni de zile daca ai zeci de tone si nu le procesezi nu poti sa ai pretentia sa le vinzi toate intr-o zi .Comunistii aveau depozite si faceau aprovizionarea de aici ,nu aruncau toate merele odata pe piata .

Continue Reading

Timp liber

S-a deschis prima școală de agăţat bărbaţi cu bani. Cele șase sfaturi pentru a seduce un milionar

Atragerea unui bărbat cu bani nu mai poate fi lăsată la voia întâmplării. Asta a decis o femeie de 32 ani, din Londra, care a inițiat un curs pentru domnișoarele ce vor să pună mâna pe un milionar.

Anna Bey, 32 de ani, din Londra, învață femei din toată lumea ce trebuie să facă pentru a intra în înalta societate, alături de un bărbat realizat.

„Bărbaților nu le place când femeile nu sunt date cu ojă. Chiar dacă manichiura e făcută. Vor ceva pe unghii, chiar dacă e roz sau bej”

CITESTE SI:  Au râs de EA când au văzut-o PLINUȚĂ, dar când a început să danseze BACHATA…Toti au ramas muti de uimire

Anna le mai învață pe studente că domnii bogați nu apreciază femeile care stau mult pe telefon.

„Știu că îi deranjează atunci când ea stă mereu pe Whatsapp sau Instagram, își face selfie-uri, dar nu îi oferă atenție”

Continuând cu sfaturile, Anna punctează un lucru esențial cu privire la machiaj.

CITESTE SI:  O BLONDA din ROMANIA s-a facut de ras la ziua ei de nastere pe ringul de dans cu 3 barbati.. Dar stai sa vezi de ce e in stare ea si cum se misca – VIDEO

„Femeile cu clasă fac totul subtil, niciodată prea mult. Machiază-te, experimentează și distrează-te, dar niciodată să nu aplici prea mult. E chiar atât de simplu”

De asemenea, pentru a atrage un bărbat cu bani, hainele rafinate sunt obligatorii. „Nu veni în club cu fuste sau pantaloni scurți și sânii pe afară. Nu arată clasă, nu e elegant”

Printre lucrurile de evitat sunt înjurăturile și conversațiile despre bani, mai ales cele în care ea îi cere. O strategie bună, în acest sens, ar fi mesajele subtile, care îi dau de gândit cu privire la cadouri.

CITESTE SI:  Cu multi ani in urma aceasta melodie era foarte cunoscuta in Romania. Mai stie cineva cum se numeste acest film?

„Bărbații bogați apreciază femeile cu feminitate. Le consideră atractive. Ei vor să fie masculini, pentru că au banii și puterea”

Aceasta precizează, însă, că, din păcate, domnii cu bani nu mai sunt așa de generoși precum erau în trecut, ceea ce nu e deloc bine pentru domnișoare.

Continue Reading

Timp liber

O secretara cu tupeu are mari pretentii!

Secretara deschide cu piciorul uşa directorului: – Din această clipă, salariul meu va fi de 3 000 € şi voi avea 4 zile de odihnă! Directorul: – Cine ţi-a zis asta, draga mea? Secretara: -Ginecologul şi avocatul!∙∙..

Un şef ajunge la birou dimineaţa cu fermoarul de la pantaloni desfăcut. Secretara, neştiind cum să-l pună în temă direct, îl abordează: – Şefule, azi dimineaţă, când ai plecat de acasă, ai închis uşa de la garaj?

CITESTE SI:  Cel mai Senzual si romantic dans sincron facut de aceste domnisoare Superbe!!!!

Fraza nu a avut darul să-l lumineze aşa că tipul a intrat în birou un pic nedumerit. Se aşează la birou, începe treaba şi-şi vede prohabul desfăcut. În momentul respectiv are o revelaţie referitor la spusele secretarei aşa că se gândeşte să o necăjească un pic.

O cheamă în birou să-i aducă o cafea şi o întreabă: – Când ai văzut uşa de la garaj deschisă mi-ai văzut şi Jaguarul? Secretara, zâmbind un moment răspunde: – Nu, şefule. Tot ce am văzut era un Mini cu două cauciucuri desumflate.

CITESTE SI:  România cucerește lumea prin inteligență. Elevii români au obținut primul loc la olimpiada multidisciplinară din nordul Rusiei

Trei secretare stau de vorbă despre directorul lor şi despre poznele pe care i le-au făcut. – Eu, spune prima, i-am ascuns darea de seamă pe care trebuia să o ducă la Fisc şi a luat o amendă usturătoare. – Eu am găsit în sertarul lui nişte prezervative şi le-am găurit cu acul, povesteşte a doua. A treia nu spune nimic, se ridică şi cade leşinată.

CITESTE SI:  Lacrimile curg atunci când un băiat surd aude pentru prima dată vocea tatălui său: Doar priviţi

Directorul, care era destul de în vârstă, află că secretara lui personală, cu care trăia, mai trăieşte şi cu un inginer dintr-o secţie. Aşa că o tăie de pe tabelul de prime. Secretara nu luă primă o lună, două, trei… Într-o bună zi, îşi luă inima în dinţi şi întrebă: Domnule director, pe mine de ce m-aţi tăiat de pe tabelul de prime? Am auzit, zise directorul, că eşti pe alt tabel…

Continue Reading

Timp liber

Un tanar muncitor din brasov a reusit sa construiasca o casa din baloti care este rezistenta la cutremure si incendii iar casa costa doar 1.000 de euro

Proiectul apartine lui Bogdan Muresan, un arhitect din Brasov, iar la baza constructiei locuintei stau balotii de paie. Fundatia se construieste din pietre de rau peste care se toarna o placa de beton. In acea placa se introduc suportii pentru balotii de paie, iar peste toata structura se monteaza acoperisul, care este facut din lemn.

CITESTE SI:  Sunt neurolog si toata viata am studiat creierul uman. Pentru a fi fericit ai nevoie de numai 4 lucruri

Balotii, care reprezinta peretii casei au o latime de jumatate de metru. La final totul se tencuieste si se vopseste cu var. O casa din baloti de paie care costa 1.000 de euro are o suprafata de 75 de metri patrati.

onstructia unei astfel de case in regim propriu dureaza intre doua si cinci saptamani. Contrar a ceea ce ar putea crede multa lume, casele din baloti de paie au o multime de avantaje:

CITESTE SI:  Cu multi ani in urma aceasta melodie era foarte cunoscuta in Romania. Mai stie cineva cum se numeste acest film?

– rezista foarte bine la cutremure, deoarece sunt foarte elastice;

– sunt foarte eficiente energetic. Vara sunt racoroase iar iarna sunt calduroase;

– aceste case nu ard si rezista bine si la umezeala, o inflitratie de 19% apa in interiorul „zidurilor” nu pune probleme.

Aceasta metoda de constructie a caselor nu este noua si a fost adoptata la scara larga de americani, norvegieni si germani.

CITESTE SI:  Au râs de EA când au văzut-o PLINUȚĂ, dar când a început să danseze BACHATA…Toti au ramas muti de uimire

sursa: www.stirilekanald.ro

Continue Reading

Facebook

Advertisement
Articole recenteTrending