Connect with us

Timp liber

Un tată și-a găsit copiii plini de vopsea! Reacția acestora este de-a dreptul savuroasă!

Uneori, copiii chiar fac lucruri care te lasă fără cuvinte! Doi puști s-au mânjit cu vopsea, până când i-a prins tatăl! Reacția acestora este de-a dreptul savuroasă!

Cei doi au găsit lichidul magic și colorat în casă și s-au jucat pe cinste! Apoi, prinși de tată, cei doi frați parcă au amuțit!

Tatăl a început să îi ia la întrebări, ca să vadă cine este vinovatul, dar la un moment dat, reacțiile celor mici sunt savuroase.

„Avem vopsea peste tot, tati? Și în păr? Și pe față?”

Clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

Citeste si

Uite si năzbâtiile făcute de Constantin Brâncuşi în copilărie: a scrijelit banca de la şcoală cu briceagul şi a fost închis într-un coteţ

Nonconformismul lui Constantin Brâncuşi s-a manifestat încă din copilărie. El îşi formase propria sa lume şi era, de multe ori, neînţeles de către cei din jur. Pietrele găsite în albia râului Bistriţa şi briceagul de care era nedespărţit era principalele sale jucării.

CITESTE SI:  Milionarul se prefăcea că este un om fără adăpost, i-a testat inima recepționerului de la restaurant și a primit tratamentul neașteptat

Copilul Constantin Brâncuşi era mai zvăpăiat decât cei de-o vârstă cu el. Fura mâncare şi fugea de lângă de animalele cu care se ducea la păscut. Din acest motiv primea multe corecţii fizice din partea fratelui mai mare, Grigore. „Un martor din vremea îndepărtatei copilării, Vasile Blendea,

— Moş Trifu cum i se zicea — îşi depăna la 83 de ani şi el amintirile, criticului de artă Vasile Drăguţ; acesta ne-a pus la îndemână preţioase mărturii transcrise întocmai cum i-au fost rostite:

„«Când era mic, Constandin se ţinea tot de drăcovenii şi cu porcii la păscut nu-i plăcea de loc să stea. Cam fugea şi când îl bătea frat-su, Grigore, fugea la Chijnea la prăvălie. Grigore îl bătea des, mai ales că fura din casă de mâncare, că era tot nesătul.

Şi de ce mânca, tot mic a rămas… (…) Când fugea de la porci, fugea la Bistriţa şi-şi umplea traista cu pietre, că era cu ea tot ruptă…»“, se menţionează în lucrarea „Începuturile lui Brâncuşi“ al lui Barbu Brezianu.

CITESTE SI:  Nepoata îi cântă o melodie de suflet bunicii sale care suferă de demenţă. Doar urmăriţi reacţia bătrânei

A scrijelit banca de la şcoală cu briceagul Tot Vasile Blendea a povestit cum Constantin Brâncuşi a scrijelit cu un briceag banca de la şcoală şi a fost pedepsit, fiind închis într-un coteţ de unde a fugit. A urmat ultimii ani de şcoală la Brădiceni, un sat din apropiere de unde era mama lui:

„«Când era mic, Constandin se ţinea tot de drăcovenii şi cu porcii la păscut nu-i plăcea de loc să stea. Cam fugea şi când îl bătea frat-su, Grigore, fugea la Chijnea la prăvălie. Grigore îl bătea des, mai ales că fura din casă de mâncare, că era tot nesătul.

Şi de ce mânca, tot mic a rămas… (…) Când fugea de la porci, fugea la Bistriţa şi-şi umplea traista cu pietre, că era cu ea tot ruptă…»“, se menţionează în lucrarea „Începuturile lui Brâncuşi“ al lui Barbu Brezianu. A scrijelit banca de la şcoală cu briceagul

Tot Vasile Blendea a povestit cum Constantin Brâncuşi a scrijelit cu un briceag banca de la şcoală şi a fost pedepsit, fiind închis într-un coteţ de unde a fugit. A urmat ultimii ani de şcoală la Brădiceni, un sat din apropiere de unde era mama lui: „

CITESTE SI:  O tânără de 18 ani se alătură bunicului ei doar pentru a le oferi tuturor un duet de mare clasă. Cei doi canta superb!

«Altădată s-a apucat să cresteze beţe cu briceagu, că totdeauna umbla cu briceagu la el…(…) Când ne-a dat la şcoală mergeam împreună la Peştişeni unde era şcoala de nuiele. A stat acolo două clase; pe învăţător îl chema Zaharia. Odată a zgâriat banca cu briceagu şi l-a bagat la arest, că era arestu făcut într-un cotet.

El a fugit şi nu s-a mai întors, s-a dus la Brădiceni, unde era învăţător Petre Brâncuşi; acolo a făcut şi clasele celelalte… El avea un cap bun, de pricepea repede şi-i plăcea să ştie de toate»“.

Potrivit mărturisirii lui Vasile Blendea, Constantin Brâncuşi a amenajat un fel de colibă lângă râul Bistriţa, unde stătea perioada îndelungate. Nu vorbea cu nimeni şi îşi bătea picioarele cu uzici.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Timp liber

S-a deschis prima școală de agăţat bărbaţi cu bani. Cele șase sfaturi pentru a seduce un milionar

Atragerea unui bărbat cu bani nu mai poate fi lăsată la voia întâmplării. Asta a decis o femeie de 32 ani, din Londra, care a inițiat un curs pentru domnișoarele ce vor să pună mâna pe un milionar.

Anna Bey, 32 de ani, din Londra, învață femei din toată lumea ce trebuie să facă pentru a intra în înalta societate, alături de un bărbat realizat.

„Bărbaților nu le place când femeile nu sunt date cu ojă. Chiar dacă manichiura e făcută. Vor ceva pe unghii, chiar dacă e roz sau bej”

CITESTE SI:  O tânără de 18 ani se alătură bunicului ei doar pentru a le oferi tuturor un duet de mare clasă. Cei doi canta superb!

Anna le mai învață pe studente că domnii bogați nu apreciază femeile care stau mult pe telefon.

„Știu că îi deranjează atunci când ea stă mereu pe Whatsapp sau Instagram, își face selfie-uri, dar nu îi oferă atenție”

Continuând cu sfaturile, Anna punctează un lucru esențial cu privire la machiaj.

CITESTE SI:  Atunci cand esti suparat iti recomand sa citesti acest articol pentru ca l-am scris special pentru tine

„Femeile cu clasă fac totul subtil, niciodată prea mult. Machiază-te, experimentează și distrează-te, dar niciodată să nu aplici prea mult. E chiar atât de simplu”

De asemenea, pentru a atrage un bărbat cu bani, hainele rafinate sunt obligatorii. „Nu veni în club cu fuste sau pantaloni scurți și sânii pe afară. Nu arată clasă, nu e elegant”

Printre lucrurile de evitat sunt înjurăturile și conversațiile despre bani, mai ales cele în care ea îi cere. O strategie bună, în acest sens, ar fi mesajele subtile, care îi dau de gândit cu privire la cadouri.

CITESTE SI:  VIDEO – Prostia nu are limite! Cum se numeste TARA NOASTRA? “Nu stiu, m-ati luat prin surprindere”. Nu pot sa cred asa ceva!

„Bărbații bogați apreciază femeile cu feminitate. Le consideră atractive. Ei vor să fie masculini, pentru că au banii și puterea”

Aceasta precizează, însă, că, din păcate, domnii cu bani nu mai sunt așa de generoși precum erau în trecut, ceea ce nu e deloc bine pentru domnișoare.

Continue Reading

Timp liber

O secretara cu tupeu are mari pretentii!

Secretara deschide cu piciorul uşa directorului: – Din această clipă, salariul meu va fi de 3 000 € şi voi avea 4 zile de odihnă! Directorul: – Cine ţi-a zis asta, draga mea? Secretara: -Ginecologul şi avocatul!∙∙..

Un şef ajunge la birou dimineaţa cu fermoarul de la pantaloni desfăcut. Secretara, neştiind cum să-l pună în temă direct, îl abordează: – Şefule, azi dimineaţă, când ai plecat de acasă, ai închis uşa de la garaj?

CITESTE SI:  Nepoata îi cântă o melodie de suflet bunicii sale care suferă de demenţă. Doar urmăriţi reacţia bătrânei

Fraza nu a avut darul să-l lumineze aşa că tipul a intrat în birou un pic nedumerit. Se aşează la birou, începe treaba şi-şi vede prohabul desfăcut. În momentul respectiv are o revelaţie referitor la spusele secretarei aşa că se gândeşte să o necăjească un pic.

O cheamă în birou să-i aducă o cafea şi o întreabă: – Când ai văzut uşa de la garaj deschisă mi-ai văzut şi Jaguarul? Secretara, zâmbind un moment răspunde: – Nu, şefule. Tot ce am văzut era un Mini cu două cauciucuri desumflate.

CITESTE SI:  V-ați născut înainte de anii ’80? Veți rămâne fără cuvinte de ceea ce urmează să citiți!

Trei secretare stau de vorbă despre directorul lor şi despre poznele pe care i le-au făcut. – Eu, spune prima, i-am ascuns darea de seamă pe care trebuia să o ducă la Fisc şi a luat o amendă usturătoare. – Eu am găsit în sertarul lui nişte prezervative şi le-am găurit cu acul, povesteşte a doua. A treia nu spune nimic, se ridică şi cade leşinată.

CITESTE SI:  Am vindecat complet reumatismul cu cimbru – Scapă pentru totdeauna de dureri și amorțeală

Directorul, care era destul de în vârstă, află că secretara lui personală, cu care trăia, mai trăieşte şi cu un inginer dintr-o secţie. Aşa că o tăie de pe tabelul de prime. Secretara nu luă primă o lună, două, trei… Într-o bună zi, îşi luă inima în dinţi şi întrebă: Domnule director, pe mine de ce m-aţi tăiat de pe tabelul de prime? Am auzit, zise directorul, că eşti pe alt tabel…

Continue Reading

Timp liber

Un tanar muncitor din brasov a reusit sa construiasca o casa din baloti care este rezistenta la cutremure si incendii iar casa costa doar 1.000 de euro

Proiectul apartine lui Bogdan Muresan, un arhitect din Brasov, iar la baza constructiei locuintei stau balotii de paie. Fundatia se construieste din pietre de rau peste care se toarna o placa de beton. In acea placa se introduc suportii pentru balotii de paie, iar peste toata structura se monteaza acoperisul, care este facut din lemn.

CITESTE SI:  Fata îşi ia tatăl de mână şi îşi face intrarea pe ring. Ceea ce urmează îi lasă pe toţi fără cuvinte – VIDEO

Balotii, care reprezinta peretii casei au o latime de jumatate de metru. La final totul se tencuieste si se vopseste cu var. O casa din baloti de paie care costa 1.000 de euro are o suprafata de 75 de metri patrati.

onstructia unei astfel de case in regim propriu dureaza intre doua si cinci saptamani. Contrar a ceea ce ar putea crede multa lume, casele din baloti de paie au o multime de avantaje:

CITESTE SI:  Filmulețul te va cuceri ! Orice ar face această mămică, bebeluşul nu îşi ia ochii de la ea. Motivul este adorabil – VIDEO

– rezista foarte bine la cutremure, deoarece sunt foarte elastice;

– sunt foarte eficiente energetic. Vara sunt racoroase iar iarna sunt calduroase;

– aceste case nu ard si rezista bine si la umezeala, o inflitratie de 19% apa in interiorul „zidurilor” nu pune probleme.

Aceasta metoda de constructie a caselor nu este noua si a fost adoptata la scara larga de americani, norvegieni si germani.

CITESTE SI:  VIDEO – Prostia nu are limite! Cum se numeste TARA NOASTRA? “Nu stiu, m-ati luat prin surprindere”. Nu pot sa cred asa ceva!

sursa: www.stirilekanald.ro

Continue Reading

Timp liber

Adio saracie si probleme! Aceste 8 zodii chiar se vor imbogati

In urmatoarele luni 8 zodii vor avea un succes colosal de mare din care vor reusi sa se imbogateasca ajungand sa urce la alt nivel social mult mai ridicat

Vor avea multe bucurii in familie, multe momente de neuitat alaturi de prieteni si rude, dar si momente in care vor fi singuri, intr-o vacanta si se vor relaxa doar ei. Pe departe, cea mai mare bucurie pe care o vor avea sunt copii, pe care ii vor creste amandoi intr-o armonie continua. O sa vada cu ochii lor cum cresc copii mari, sanatosi si foarte inteligenti, acest fapt datorandu-se atentiei foarte ridicate pe care le-o ofera copiilor.

CITESTE SI:  Milionarul se prefăcea că este un om fără adăpost, i-a testat inima recepționerului de la restaurant și a primit tratamentul neașteptat

Datoriile nu vor mai fi o mare problema, iar cheltuielile nu se vor mai simte atat de tare. Toata lumea vrea sa apuce pe un drum bun in viata, un drum pe care banii, dragostea si fericirea sa nu le lipseasca din viata lor, insa nu toata lumea apuca pe acel drum. Unii se straduiesc din rasputeri sa apuce pe acel drum, incercand sa-l caute incontinuu. Extraordinar este faptul ca aceste 8 zodii sunt foarte aproape de acel drum, chiar „la doi pasi” de el. Unii au noroc chior la bani, de altii pare ca nu se lipeste nimic si pace! Astrologii au constatat ca exista zodii care au o predispozitie catre imbogatire. Mai exact zodii care au dat cei mai avuti oameni ai Planetei.

CITESTE SI:  Fata îşi ia tatăl de mână şi îşi face intrarea pe ring. Ceea ce urmează îi lasă pe toţi fără cuvinte – VIDEO

Viata le-a pregatit aceasta surpriza datorita astrelor care influenteaza succesul lor: VARSATOR, FECIOARA, TAUR, RAC, BERBEC, SAGETATOR, BALANTA, SCORPION. Aceste zodii se vor imbogati foarte curand, chiar luna aceasta si vor trai o viata asa cum nici macar nu isi imaginau! Vor trai intr-o bogatie continua si vor uita ce este aceea nevoia de bani, deoarece vor avea extrem de multi bani care le va schimba viata!

CITESTE SI:  Am vindecat complet reumatismul cu cimbru – Scapă pentru totdeauna de dureri și amorțeală
Continue Reading

Facebook

Advertisement
Articole recenteTrending