Codul portocaliu, fericire pentru elevi! Scoala nu incepe de astazi!

UPDATE: Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a dispus ca elevii claselor I-VIII din Capitala si din alte 12 judete sa nu inceapa luni cursurile, din cauza vremii nefavorabile.

Acest anunt nu i-a convins insa pe galateni. La usile scolilor s-au prezentat multi parinti cu copiii de mana, gata sa-i predea pe mana dascalilor, fara sa stie sau fara sa creada ca astazi scolile sunt inchise. Ba mai mult, unii s-au aratat de-a dreptul revoltati de aceasta masura.

Oamenii au parut surprinsi cand dascalii le-au spus sa isi duca inapoi copiii la caldura, mai ales ca vremea in Galati nu este chiar atat de rea ca in alte judete. In plus, si copiii, dar si parintii, ar fi preferat ca orele sa se tina astazi decat sa se recupereze intr-o sambata, cum cel mai probabil se va intampla.

Ar fi bine ca parintii sa plece urechea la cele anuntate de autoritati. Daca lucrurile nu se indreapta unii elevi s-ar putea sa aiba parte de vacanta si maine.

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare