ANM a actualizat prognoza meteo. Se încălzește brusc în toată țara. Cum va fi vremea până după Crăciun

Ninsorile și gerul au cuprins toată România zilele acestea, iar meteorologii au emis chiar cod portocaliu de căderi masive de zăpadă, însă în perioada următoare vremea se schimbă radical.

Se încălzește brusc începând de sâmbătă, iar valorile termice pot ajunge până la 10 grade Celsius.

Vom avea vreme deosebit de caldă de Crăciun, iar atmosfera se va menține la fel până după Anul Nou, se arată în prognoza emisă de ANM.

Astfel, începând din 22 decembrie, temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale acestei săptămâni în regiunile estice, sudice și sud-estice. În restul țării valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în sudul, estul și sud-estul țării, iar în rest va fi apropiat normalul acestei săptămâni. Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale, specifice perioadei, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, pe întreg teritoriul României.

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare