Un muncitor a căzut de pe schelă după ce a văzut-o pe Loredana nemachiată prin geam

Nesăbuință inexplicabilă a unui muncitor bucureștean, care a tras o căzătură zdravănă de pe schela pe care lucra după ce curiozitatea l-a împins să se uite prin geam.

Ghinionul a făcut ca dincolo de geam să se afle Loredana nemachiată. Și nu doar că era nemachiată, dar Loredana a și făcut ”Bau!” către muncitor, astfel că spaima acestuia a fost totală și căzătura inevitabilă.

Singurul noroc al bietului muncitor este că schela nu se afla foarte sus, așa că s-a putut ridica imediat după ce-a căzut și a luat-o la fugă.

Deși a vrut să dea în judecată firma pentru care lucrează pentru că a fost expus unei imagini înfiorătoare în timpul programului, un avocat i-a explicat că e vina lui că s-a uitat dincolo de geam, deci nu are nicio șansă să câștige un eventual proces.

Loredana, în schimb, a ieșit relativ câștigată din acest incident. Vedeta a luat mistria de pe jos și și-a pus pe față materialul din găleata muncitorului, acoperindu-și astfel parțial denivelările feței.

Iar în prezent se chinuie să afle cum funcționează betoniera, că vrea să-și mai facă câteva găleți de machiaj, că are nevoie de ele pentru finalizarea machiajului de pe față.

Atentie, acest articol este un pamflet!

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare

Cele mai populare articole!