Alex Velea și-a spart televizorul, disperat să tot vadă reclama cu Antonia și ăla chel

Gest cât se poate de firesc al lui Alex Velea. Disperat de reclama cu Antonia și ăla chel, pe care a ajuns s-o vadă și de 174 de ori pe zi, Alex Velea a cedat nervos și și-a spart televizorul.

”Nu mai suport, pe orice canal dau, văd reclama asta din minut în minut! Până aici!”, a fost auzit Alex Velea urlând înainte de a-și face televizorul bucăți .

”Reclama aia a ajuns să mă obsedeze, atât de des o dau la televizor”, a spus Alex Velea. ”

Am ajuns să am vise erotice din cauza acelei reclame. Și nu cu Antonia, că e nevastă-mea și e dubios să ai vise erotice cu nevastă-ta. Nu, aveam vise erotice cu ăla chelul din reclamă, așa de rău am ajuns. Dacă află Smiley, mă omoară!”

Deși o susține pe Antonia în toate proiectele sale, Alex Velea spune că se gândește serios să-i interzică să mai apară în reclame alături de ăla chel. ”S-a ajuns până acolo încât copiii mei îi spun «Tata» lui ăla chel”, s-a plâns Alex Velea. ”La cât de des se dă reclama, nici nu mă mir.

Așa că n-am încotro și o s-o rog pe Antonia să termine cu reclamele alea.”

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare