Se pregătește cel mai mare Protest din Romania: 400.000 de oameni în Piața Victoriei

Bucureștiul ar putea fi scena celui mai mare miting al lui 2019! Pe data de 10 august, la un an de la violențele din 2018, Diaspora pune la cale un alt protest, de mare amploare.

La Primăria București a fost depusă o cerere de autorizare pentru un eveniment de 250.000 de oameni, însă organizatorul a anunțat că va aduce 400.000 de protestatari.

”Au cerut o autorizare pentru un miting pe 10 august. Organizatorul, Tomi Tomescu, a venit și a înțeles ce trebuie pentru ca mitingul să fie autorizat. Spune că vor veni 250.000 de oameni.

Noi l-am întâmpinat cu brațele deschise, l-am văzut ca pe o persoană determinată.

Noi i-am zis că 250.000 de oameni sunt foarte mulți, el a zis că va aduce 400.000 de oameni.

A spus că el, din pat, din Anglia, aduce atâția oameni. Noi i-am spus să răspundă la exigențele cerute de lege. În data de 11 februarie vom vedea ce decizie vom lua.”, a spus Aurelian Bădulescu, marți seara, la România TV.

 

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare