Mere murate — o rețetă extrem de bună și rapidă.

Sunt mâncate într-atât de repede, încât nu mai rămân și pentru iarnă!

INGREDIENTE:

-mere tari, preferabil din soiurile tomnatice;

-apă curată și rece;

-sare;

-zahăr;

-foi de dafin;

-cuișoare.

MOD DE PREPARARE:
1.Alegeți și spălați merele.

2.Puneți-le în borcane de 3 litri și acoperiți-le în totalitate cu apă rece.

3.Adăugați câte 3 linguri de sare, 3 linguri de zahăr, 2 foi de dafin și 1-2 cuișoare în fiecare borcan.

4.Acoperiți borcanele cu capace și agitați-le foarte bine, astfel încât sarea și zahărul să se dizolve.

5.Lăsați merele să se mureze pe parcursul unei săptămâni, la temperatura camerei. Apoi puneți-le în pivnița răcoroasă. Peste o lună le puteți servi! Se păstrează până la primăvară.

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare