Unui român i-a fost lene să deszăpezească maşina, aşa că a cumpărat alta din Germania

Soluție românească la problemele cu zăpada. Unui român i-a fost mult prea lene să curețe mașina de zăpadă, așa că a rugat un cunoscut să-i aducă alta din Germania, condițiile fiind să nu depășească 5000 de euro, să fie diesel și să nu aibă zăpadă pe ea.

”Trebuia să caut lopata, sau s-o întreb pe nevastă-mea unde e, ceea ce ar fi atras o discuție de cel puțin o oră. Pe urmă, să mă încalț cu cizmele, să mă duc în parcare, să-mi dau seama care dracu` e Loganul meu, că toate sunt la fel. Riscam să curăț mașina altuia”, spune Marian, din Bolintin.

Românul ar fi fost dispus să încerce și metoda ”la petardă”, adică bagi o petardă aprinsă în mașina înzăpezită și explozia aruncă toată zăpada de pe ea. ”N-am vrut să mă risc, mi-a zis un văr că se sparg și geamurile și pe urmă dacă n-am geamuri îmi fură borseta la semafor”, spune Marian.

 

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare