Așa arată casa pe care o construia Denisa și în care voia să-și facă o familie

A muncit de mică, a sperat că o să aibă o familie frumoasă, însă visurile Denisei Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, s-au spulberat brusc la numai 27 de ani, când a fost răpusă de un cancer hepatic.

Tânăra solistă s-a stins pe 23 iulie 2017 şi a fost înmormântată în comuna natală, Ştefăneşti-Vâlcea, acolo unde dorea să locuiască alături de iubitul ei şi de copiii pe care şi-i doreau enorm.

Denisa a lăsat în urmă o avere frumuşică: un apartament în Capitală, o mașină de lux și o casă în construcție, în Ștefănești, pe care mama ei, Geta Dovleac, a decis să o termine de ridicat, pentru a împlini astfel visul fiicei.

FOTO: click.ro

Din câte se vede, femeia a construit și al doilea nivel, dar a pus și acoperișul. “Bănuiesc că vrea să se mute Geta acolo, de face casa în continuare. Merg repede lucrările”, a declarat un apropiat al familiei pentru Click! În urmă cu aproximativ două săptămâni, cei doi părinți îndoliați i-au făcut pomană de un an fiicei lor.

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare