Mesajul emotionant al lui None pentru Plusica dupa ce aceasta a parasit Puterea Dragostei

Chiar daca Marina Plusica spunea mereu in emisiune ca il iubeste pe Daniel si ca va fi greu ca in inima ei sa intre un alt barbat, intre ea si None a existat o relatie speciala.

De altfel, None chiar a spus in emisiune ca el a incercat sa se apropie de Plusica, dar a fost retinut de iubirea pe care ea i-o tot declara lui Daniel, desi barbatul spunea clar ca nu vrea o relatie cu blonda informeaza wowbiz.ro

Dupa plecarea Plusicai din casa de la Puterea Dragostei, None a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de socializare. ”Am avut ocazia sa cunosc o fata minunata din toate punctele de vedere in toata aceasta experienta numita Puterea Dragostei! S

ingura fata din casa apropiata sufletului meu! Noi te iubim si iti simtim lipsa cu totii! Sa fii tu in continuare…Plusii a noastra! Nu altcineva! Tu ai fost sufletul casei!”, este mesajul postat de None.

Plusica a raspuns mesajului lui None trimis din casa Puterea Dragostei Nici Plusica nu s-a lasat mai prejos si a postat o poza in care apare alaturi de None, cu mesajul:

”Si ce dor mi-a fost de tine, de vechiul ”tu”. De tot ce-mi ziceai, de ultimele mesaje trimise noaptea cu putina teama de respingere. De glumele noastre de interior la care doar noi stiam de ce radem si zambim. De tine. De noi”.

None a trimis inimoare pentru ”Plusica mea scumpa”, iar ea si-a indemnat toti prietenii si fanii sa-l voteze pe tanar. ”Imi este tare dor de tine. Ai grija de tine. Noi de sustinem de acasa”, i-a transmis Plusica lui None, aflat in casa de la Puterea Dragostei.

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare

Cele mai populare articole!