Dan Negru, dezamăgit de fiul Zinei Dumitrescu: „I-aş pedepsi pe copiii care-și aruncă părinţii în aziluri”

Dan Negru a avut o reacţie după ce Zina Dumitrescu a murit astăzi, la vârsta de 82 de ani. Celebrul prezentator tv, întristat de dispariţia Mamei Zina, este dezamăgit de fiul Zinei Dumitrescu.

Cătălin, fiul creatoarei de modă, a decis în urmă cu şapte ani să o ducă pe mama lui la azil, lucru cu care Dan Negru nu este deloc de acord, acesta postând un mesaj delicat pe reţelele sociale, după moartea Zinei Dumitrescu.

“Nu e politically-correct, dar i-aș pedepsi pe copiii care-și aruncă părinții în aziluri de bătrâni! Dostoievski o zicea bine:

“Pentru că singurătatea e locul de joacă al diavolului, la bătrânețe, gologanii sunt mai de preț decât copiii…”. Cu Zina Dimitrescu pe când râdea în show-uri de divertisment”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare