Lidia a născut al 11-lea copil – Cea mai numeroasă familie de români din Italia s-a mărit din nou

Cea mai numeroasă familie de români din Italia s-a înmulţit. Lidia a născut al 11-lea copil, în urmă cu 4 zile. Povestea românilo a fost spusă în presa din Italia.

Se numeşte Filip şi s-a născut sâmbătă 2 martie, la spitalul Sant Anna din Laurate Caccivio, provincia Como. Este cel de-al 11-lea copil al celei mai numeroase familii de români care trăieşte în Italia. Soţii Chindea şi odraslele lor trăiesc în oraşul în care Filip a venit pe lume.

Giornale din Como a scris povestea acestei familii sub titlul “11 copii şi portretul unei familii speciale”. Ionel şi Lidia Chindea recunosc că nu e uşor să ai grijp de o familie atît de numeroasă, dar nu e imposibil. Mai ales că cei doi părinţi au reuşit să păstreze fericirea în sânul familiei lor.

“E ca atunci când te urci la volan pe timp de noapte. Aprinzi farurile, dar tot nu reuşeşti să vezi în întuneric destinaţia. Nu noi am decis să facem atât de mulţi copii, dar nu ştim niciodată unde ne duce viaţa.”, a declarat sursei citate Ionel, care are 45 de ani.

El e în Italia din 2010 şi munceşte ca zidar, în vreme ce Lidia nu are serviciu şi se ocupă doar cu îngrijirea copiilor.

Lidia are 39 de ani și întotdeauna e cu un zâmbet pe față. Iar cei 10 copii născuţi înaintea lui Filip sunt Emanuel, 19 ani, Samuel,18, Abel, 17, David, 16, Abigail, 14, Cristina, 12, Sara, 10, Daniel, 7, Beniamin, 5, și Marta, 4 ani.

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avrram Florea

Fondator la avramflorea.ro din anul 2016, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Urmareste-ma!

Urmareste-ma pe retelele de socializare