35 de miliarde de euro au fost duși cu camioanele din România în Elveția – declarația unui fost ministru

0
Publicitate

Un fost ministru al agriculturii a declarat, într-un interviu pentru Ziarul Financiar, că prezenţa sa deranja pentru simplul motiv că nu lua „ciubuc” in euro: „Eu sunt omul care nu ia ciubuc, şi nu dă ciubuc! Şi asta deranjează!”

Achim Irimescu a făcut o declarație, în urmă cu un an, care a iritat autoritățile. El a spus că știe din surse sigure că în ultimii 5 ani, începând cu epoca lui Băsescu, 35 de miliarde de euro au fost scoși din țară pentru a fi duși în Elveția!!!

Acum se mai citește și:  Copiii tăi mănâncă așa ceva? Chiar dacă nu crezi, răspunsul este DA. Privește!

Iată transcrierea dialogului reporter ZF – ministrul Achim Irimescu :

Publicitate

Achim Irimescu: Corupţia este peste tot, dar mă rog, scurt şi încheiem, diferenţa între corupţia de la noi şi corupţia din Vest, asta îmi explicau mie cei din Vest: acolo este… e umană, adică cei mai mulţi bani se fac cu statul, toate hoţiile mari se fac cu statul, cu bani de la buget, peste tot.

Când stăinii fac o afacere cu statul şi câştigă, să zicem, un milion de euro, banii ăia nu-i duc într-o ţară străină, să-mi iau casa sau să-i pun în cont, ci îi păstrez în Belgia (destinaţie generică întrucât ministrul a locuit multă vreme în Belgia – n.red.) şi fac o afacere, o firmă, o fabricuţă, şi dau şi la amărâtul ăla să mănânce o pâine.

Acum se mai citește și:  OFICIAL ANUL 2017, FĂRĂ VARĂ! Nu vom avea vara anul acesta! Fenomenul a mai avut loc în 1816

Voi scoateţi banii din ţară, şi – îmi spunea el – s-au scos în ultimii 5 ani de guvernare, de pe vremea lui Băsescu – că aşa era atunci, nu că ar fi alţii mai procopsiţi ca alţii. Nu! Toţi sunt români, toate partidele, să fim clari.

S-au scos 35 de miliarde (de euro) din România, îmi supuneau băieţii, confidenţial; din România, cu camionul, s-au dus în Elveţia. Sunteţi atât de tâmpiţi, banii ăia produceau pentru voi, în loc să producă pentru Elveţia. Ştiţi că acum, în Elveţia, dacă pui bani trebuie să dai tu comision, nu îţi dau ei?

Acum se mai citește și:  CUTREMURATOR! Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia de la Colectiv, face un nou anunt: "Incendiu mare…"

Sursa: cunoastelumea.ro

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com