7 semnale de alarma că bărbatul nu te mai iubeşte. Fii atentă la ele şi ascultă-ţi intuiția

În relație, orice detaliu este important. Poţi înţelege dacă partenerul te iubeşte sau se preface datorită expresiilor şi tonului cu care ţi le spune. Femeile pot afla asta mult mai rapid, pentru că sunt mai sensibile și pot observa chiar şi cea mai mică schimbare.

Psihologii sunt siguri că există anumite modele în comportamentul bărbaților și există fraze care vor vorbi despre sentimentele lor. Aveți grijă, este mai ușor să vă despărțiți buni prieteni sau să încercați să salvați relația, decât să începeți scandaluri lungi.

1. “Nu ar trebui să-ţi dau un raport și, în general, nu-ţi datorez nimic”.

Această frază, în special rostită pe un ton iritant, poate indica faptul că sentimentele lui s-au răcit. Un bărbat îndrăgostit, puţin probabil va fi nepoliticos.

2. “Nu-mi pasă” sau “descurcă-te singură”.

Această atitudine indică faptul că în cuplul vostru lucrurile nu stau prea bine Da, femeia se poate descurca singură în toate, dar de ce ar avea nevoie atunci de umărul bărbatului ei?

3. “Nu-ţi place, caută-ţi altul”

Această expresie arată că sentimentele lui nu sunt atât de puternice. Uneori, cu aceste fraze, reprezentanții sexului puternic încearcă să manipuleze femeile, nedorind să se schimbe sau să-şi compromită principiile. Să auzi astfel de cuvinte din gura persoanei iubite, e dureros și ofensator, deci nu-i permite să te umilească.

4. “Nu te cred”

Acesta este primul semn că trebuie să discutați serios şi să înțelegeți problemele pe care le aveți. Dacă partenerul caută motive să dea vina pe tine, te ceartă ca pe un copil, atunci el nu te apreciază atât de mult. Relația dintre doi oameni îndrăgostiți, se construiește pe încredere. Unde nu există încredere, nu există dragoste.

5. “Nu-mi pasă”

Înseamnă că partenerul tău nu este deloc interesat de ceea ce te preocupă. El nu te va ajuta, ceea ce înseamnă că relația voastră nu mai este frumoasă. Această frază indică faptul că iubitul tău nu mai are sentimente frumoase pentru tine.

6. “Exagerezi, îţi faci griji inutil”.

Această expresie indică faptul că iubitul tău nu mai simte pasiune și vrea să scape de tine cât mai curând posibil. Un bărbat îndrăgostit va veni neapărat în ajutorul iubitei sale și nu o va lăsa cu îndoieli și teamă.

7. “Desigur, te iubesc”, “Te iubesc cu adevărat”

Aceste fraze spun exact contrariul. Astfel de inserții indică, de obicei, că partenerul nu simte cu adevărat sentimente puternice și visează să pună capăt conversației pe astfel de subiecte, cât mai repede posibil.

Desigur, merită să ţii cont de opinia psihologilor, dar nu-ţi fă concluzii pripite. Probabil relația voastră pur şi simplu trece printr-o nouă criză sau partenerul tău e prea obosit din cauza muncii. De aceea, urmărește-l şi ascultă-ţi intuiția. Inima cu siguranță nu te va minți.