Acesta este cel mai bogat sat din România. Casele sătenilor arată mai ceva ca în America!

Acesta este cel mai BOGAT sat din Romania. Priveste cum arata casele satenilor, mai ceva ca in America!

Advertisement
Cum arata cea mai bogata localitate din Romania in care satenii si-au construit case de milioane de euro cu banii trimis de rudele plecate in strainatate? Vezi in acest video! Nu o sa-ti vina sa crezi ce case au acesti oameni!

Într-o zona saraca a Romaniei iese in evidenta satul in care casele sunt de fapt palate cu turnulete poleite cu aur. Pare greu de crezut, nu-i asa? Dar aceasta este povestea satului devenit celebru pentru casele sale care impresioneaza prin dimensiuni si ornamente.

Satul Buzescu din judetul Teleorman a devenit peste noapte un Beverly Hills de Romania datorita palatelor ridicate de romii care locuiesc aici.

Faima acestuia a trecut granitele tarii si numerose ziare internationale au scris despre casele cu turn de aici.

Toti cei care trecut prin zona sunt uimiti de palate ridicate de sateni. Multe dintre ele se doresc a fi replici ale unor case vazute in strainatate la care s-au adaugat decoratiuni aurite pentru a le spori frumusetea.

Localnicii se mandresc cu casele lor chiar daca foarte multe dintre acestea sunt neterminate de an de zile. In ultimii ani foarte multe case au fost abandonste, satenii alegand sa plece la munca in Anglia, Spania sau Italia. Vezi in video cum arata casele din Buzescu acum!