Acum se stie clar! De ce a murit in realitate Cristina Topescu:

Medicii legişti au făcut un anunţ de ultim moment în legătură cu moartea Cristinei Ţopescu.

Astfel, în urmă cu câteva momente, medicii legişti de la Serviciul de Medicină Legală au anunţat că necropsia pe inima regretatei jurnaliste s-a încheiat, iar aceasta a arătat că inima Cristinei Ţopescu era mai grasă decât ar fi trebuit să fie în mod normal.

Astfel, se pare că această anomalie a fost şi cea care a dus la presupusul infarct. În plus, potrivit Libertatea, necropsia a durat nu mai puţin de două ore, iar întregul proces a fost filmat de către poliţiştii de la IPJ Ilfov.

„Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic.

Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în ceea ce privește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct”, au explicat surse medicale.

Cristina Ţopescu va fi incinerată joi

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost depus miercuri la capela cimitirului Bellu, urmând ca joi regretata jurnalistă să fie incinerată.

La Crematoriul Vitan Bârzeşti va avea loc şi o slujbă de pomenire ţinută de un preot în memoria regretatei jurnaliste.

Vor lua parte membrii familiei, dar şi prietenii cei mai apropiaţi. Mai apoi, urna cu cenuşa va fi dusă la Oradea, acolo unde mama Cristinei Ţopescu locuieşte.