Alexandra este moarta. CONFIRMAREA IML

Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușă este al Alexandrei Măceșanu, a spus Alexandru Cumpănașu, vineri seara.

Oasele găsite în butoi îi aparțin copilei!

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă.

De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei, vineri seară, la „Exces de putere”.

„Se confirmă, din păcate…se confirmă aceste date. ADN-ul Alexandrei din acea cenușă, cu ADN-ul părinților…de aici încolo începe, sincer răzbunarea pe care nu și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata,

au omorât un copil. Vreau să mai spun un lucru, vinovați de ce se întâmplă sunt mai mulți. 

Operatorii de telefonie mobilă sunt foarte puternici. Nu mai am cuvinte, nu mai pot să mai stau…” a spus Alexandru Cumpănașu.

Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat.

Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi…😢😢😢. STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist.

Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret😡😡😡😡😡😡😡😡😡. #112vreausatraiesc. a postat Alexandru Cumpanasu pe facebook