Alexandru Cumpănașu, mărturisire dureroasă, în lacrimi! ADN-ul din oase îi aparține Alexandrei Măceșanu

În această seară, Alexandru Cumpănașu a confirmat! ADN-ul din oase îi aparține Alexandrei Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a dezvăluit, astăzi la Antena 3 faptul că s-a confirmat că ADN-ul din cenușa descoperită în casa lui Gheorghe Dincă corespunde cu cel al părinților Alexandrei Măceșanu.

Printre lacrimi, Alexandru Cumpănașu a mărturisit că este profund îndurerat și nu mai are cuvinte și nici putere pentru a exprima ce este în sufletul lui.

„Se confirmă, din păcate…se confirmă aceste date. ADN-ul Alexandrei din acea cenușă, cu ADN-ul părinților…de aici încolo începe, sincer răzbunarea pe care nu și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata, au omorât un copil.

Vreau să mai spun un lucru, vinovați de ce se întâmplă sunt mai mulți.

Operatorii de telefonie mobilă sunt foarte puternici. Nu mai am cuvinte, nu mai pot să mai stau…” a spus Alexandru Cumpănașu.

Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN😭😭😭😭😭😭😭😭. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat.

Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi…😢😢😢. STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist.

Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret😡😡😡😡😡😡😡😡😡. #112vreausatraiesc.