Am O Săptămână De Când Stau La Pat”. Liviu Vârciu, Primele Declarații Despre Problemele De Sănătate. Cum Va Petrece De Ziua Lui De Naștere

Chiar dacă se apropie ziua lui de naștere, Liviu Vârciu se confruntă cu probleme de sănătate, însă prezentatorul TV speră să se refacă cât mai rapid, asta pentru că în ultimii doi ani nu și-a sărbătorit aniversarea. Liviu Vârciu a făcut primele declarații în exclusivitate pentru Antena Stars despre cum se simte, dar și cât de mult l-a afectat răceala.

  • Liviu Vârciu, despre problemele de sănătate
  • Iată ce a declarat prezentatorul TV!

Liviu Vârciu se confruntă cu probleme de sănătate, iar prezentatorul TV stă de o săptămână la pat. Liviu Vârciu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că răcește destul de des, însă speră să se refacă cât mai repede deoarece mâine își serbează ziua de naștere.

Liviu Vârciu, despre problemele de sănătate

Liviu Vârciu a declarat la Antena Stars că răcește destul de des și stă de o săptămână la pat și speră să-și revină cât mai repede. Liviu Vârciu a mărturisit că se simte din ce în ce mai rău.

”Eu sunt omul care răcește des, o dată pe lună, de 12 ori pe an și nu am răcit de ceva timp, de după Covid, cred că sistemul meu imunitar s-a pus pe picioare și când am văzut că am răcit chiar m-am bucurat și am zis să dau de băut.

A fost bine două zile, dar a treia zi m-a trântit la pat. Astăzi am o săptămână de când stau la pat și este din ce în ce mai rău. Mă trezesc din ce în ce mai rău. Mi-am făcut și test Covid și nu am nimic. Am foarte mulți prieteni care sunt medici și directori la spitale și am sunat și mi-au spus că este din cauza sezonului.

Matei a venit acasă cu nasul înfundat de la grădiniță, fata mea a luat ceva de la școală și fiind mai puternici decât mine, pentru că eu sunt veriga slabă, din casă, și eu mă îmbolnăvesc. Doamna Anda nu are nimic și strănut și tușesc pe ea și nu mai pot de nervi din cauza asta.”, a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Cum va petrece Liviu Vârciu de ziua lui de naștere

Liviu Vârciu își sărbătorește ziua de naștere vineri și chiar dacă nu și-a mai sărbătorit de doi ani aniversarea. De această dată, Liviu Vârciu speră să-și revină cât mai repede pentru a petrece alături de cei dragi.

”Doar că vineri fac 42 de ani și problema și supărarea mea cea mai mare este că nu aș vrea să fac în pat, acasă. La 40 nu m-am serbat, la fel și la 41 de ani.”, a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *