Animale Care Au Salvat Oameni De La Moarte! Cat de mult suflet au animalele fata de majoritatea oamenilor! – VIDEO

VIDEO MAI JOS…

Lumea animalelor este variată, plină de forme şi culori, de necunoscut, dar şi de o mulţime de ciudăţenii. Aflaţi mai jos care sunt cele mai curioase informaţii legate de unele animale.

Deşi este înalt şi are o greutate ce depăşeşte 5.000 de kilograme, elefantul este un animal foarte mobil şi parcurge 100 km pe zi. Consumă 225 de kilograme şi bea 90 de litri de apă într-o zi. Elefantul este singurul animal din lume care are patru genunchi, dar este şi unicul care nu poate sări.

Ştim cu siguranţă că orice cameleon îşi schimbă culoarea în funcţie de mediul înconjurător. Mai puţini ştiu însă că acest lucru se produce în dependenţă de stare lor psihică. Spre exemplu, culoarea gri semnifică tristeţea, foamea sau frica unui cameleon.

Cangurul nu poate merge înapoi. Are o saritura mai lunga de 12 metri şi se deplasează cu o viteză de 60 de kilometri pe oră.

Şobolanii sunt forţaţi să ronţăie fără încetare. Dinţii lor de jos cresc incredibil de repede, fapt ce îi pune în pericol.

Pinguinii pot bea apa sărată a oceanului. Asta deoarece au glande speciale care separă sarea de apă.

Crocodilul are pleoape transparente care se închid când se scufundă şi îl lasă să vadă prin apa.

Tigrul are şi pielea cu dungi, nu numai blana.

O girafă are acelaşi număr de oase în scheletul gâtului ca şi omul. Asta chiar dacă gâtul ei este de câteva zeci de ori mai lung decât al unui om.

Ursul polar este stângaci, dar poate înota continuu 100 de km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *