Anunțul trist făcut de Dan Negru. Ce se va întâmpla cu renumitul prezentator

Dan Negru, supranumit “Regele Revelioanelor” pentru celebrul său program de Revelion, a dezvăluit recent că ia în considerare să se retragă din lumea televiziunii.

Acest prezentator extrem de cunoscut și de durată în România a împărtășit și nemulțumirile sale legate de industria televizuală, un domeniu cu o semnificație specială în viața sa.

Cariera sa a fost marcată de emisiuni de mare succes, dar acum pare să se gândească la viitorul său în această industrie

“Dumnezeu a fost bun cu mine în anii ăștia în televiziune. Am colegi care au avut succes cu o singură emisiune sau la o singură televiziune. Eu am avut șansa mai multor succese, de la blonde la copiii, de la farse la revelioane, de la “Jocul cuvintelor”, la “Ciao, Darwin” cu mama natură.

Cândva, Valeriu Lazarov m-a sfătuit să demonstrez că pot să am succes cu mai mult de o singură emisiune în televiziune spunându-mi că în Spania sau în Italia ești considerat „om de televiziune” abia după al treilea format cu succes de audiențe.

Eu am avut norocul atâtor hituri doar pentru că am avut tăria să refuz formatele în care n-am crezut.”, a spus el într-un interviu.

Când va renunța Dan Negru la televiziune
Acesta a spus că va hotărî să renunțe la televiziune atunci când nu se va mai regăsi în niciun format de emisiune.

Când se va retrage Dan Negru din televiziune

El a anunțat dorința de a se retrage din lumea televiziunii atunci când nu se va mai simți conectat cu niciun tip de emisiune.

„Când nu o să mă mai regăsesc în niciun format TV, plec”, a adăugat prezentatorul.

Cu toate că Dan Negru are o afecțiune deosebită pentru domeniul televiziunii, există aspecte care îl frustrază. În special, îi displace prezența discriminării pe bază de vârstă în acest mediu.

“Eu și Esca suntem excepții într-o regulă nescrisă care consideră că după vârsta de 30 de ani ești considerat în vârstă.

Aceasta se datorează faptului că televiziunile din România sunt prea multe și nu își permit să angajeze profesioniști cu experiență care au cerințe financiare diferite”, a spus el.

Ce emisiuni ar scoate Dan Negru din grilă
Întrebat ce fel de emisiuni nu ar mai vrea să vadă la televizor, Dan Negru a răspuns

“Publicul trebuie educat și nu telecomanda interzisă. O spun eu, cel care a făcut emisiuni cu Mama natură dar omul are dreptul să evolueze.

Telecomanda e aceeași, noi putem să evoluăm. Sunt tâlharul de pe cruce, care s-a întors la final. Mă bucur că “Jocul Cuvintelor”, un concurs despre creiere, are un succes atât de mare la public. Deci, se poate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *