Are 17 ani si e mama a sapte copii! Prima data a ramas gravida la 14 ani, dar tatal copilului a parasit-o. Si-a gasit destul de repede alt iubit si a urmat a doua sarcina… Ce s-a intamplat apoi e incredibil:

Dacă în cele mai multe cazuri nașterea unui copil reprezintă o binecuvântare, pentru o adolescentă de 17 ani care a adus pe lume șapte copii în doi ani este, mai degrabă, o povară. Mamă a unui băiețel și a șase fetițe, ea cere cu disperare ajutor.

Când argentiniana Pamela Villarruel avea doar 14 ani, ea a adus pe lume primul ei copil, un băiețel. Înainte să nască, tatăl copilului a părăsit-o, lăsând-o să se descurce singură cu nou-născutul. Nu a durat mult și adolescenta a rămas însărcinată din nou, de data aceasta cu triplete.

Tatăl tripletelor era violent și o bătea constant pe Pamela, așa că familia tinerei a decis să îl alunge pe bărbat. Dar la scurt timp după nașterea celor trei fetițe, Pamela a descoperit că este din nou însărcinată. Din a treia sarcină a rezultat încă o serie de triplete, iar despre identitatea tatălui celui de-al doilea set de triplete tânără a refuzat să vorbească.

Fiindcă Pamela fie era însărcinată, fie abia născuse, ea a fost nevoită să locuiască alături de părinții ei în orașul Leones din provincia Cordoba, Argentina de Nord. Ea trăiește acum împreună cu cei șapte copii într-o mică încăpere, care a fost transformată într-un dormitor.

În ambele cazuri de sarcină multiplă, Pamela a născut prematur, cu mici complicații. Astăzi însă, precizează medicii, cele șase fetițe se dezvoltă normal.

Mama adolescentei, Magdalena, își ajută fiica să își crească cei șapte copii, dar și așa veniturile familiei sunt mici. Femeia are mai multe job-uri ca menajeră pentru a putea susține familia numeroasă.

Magdalena știe că sănătatea fiicei sale va fi pusă în pericol dacă va rămâne din nou însărcinată și nu vrea ca aceasta să mai aducă pe lume și alți copii. Femeia voia ca Pamela să își facă o operație care să o împiedice să mai nască alți copii pe viitor, dar nu își puteau permite intervenția chirurgicală din venitul de menajeră. Așa că Magdalena a cerut ajutorul autorităților, dar Guvernul a refuzat să plătească procedura chirurgicală din cauză că legislația din Argentina care nu permite ca această intervenție să fie efectuată minorilor.

Pamela Villarruel continuă să spere însă că autoritățile îi vor veni în ajutor, astfel încât familia ei deja numeroasă să nu se mai mărească.

sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *