Sari la conținut

Blestem în cazul Caracal? Bărbatul care a vorbit de 31 de ori cu Dincă înainte de moartea Alexandrei a făcut accident vascular!

Situație disperată în cazul Caracal! Fostul șef de la Permise Olt, Florin Hoară, cel care a vorbit de 31 de ori cu Dincă înainte de moartea Alexandrei, este în stare foarte gravă

Incredibil ce se întâmplă în acest moment în cazul Caracal! Dacă lui Gheorghe Dincă i s-a prelungit arestul preventiv pentru încă 30 de zile după ce a povestit, cu lux de amănunte, cum le-a agresat,

violat și apoi ars pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, acum, un nou blestem pare să perturbe oamenii din preajma criminalului.

Din ultimele informații, Florin Hoară, fostul șef alServiciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, bărbatul cu care Gheorghe Dincă ar fi vorbit de mai bine de 31 de ori la telefon înainte de dispariția Alexandrei, a suferit un accident vascular cerebral, care i-ar putea fi fatal.

El se află internat, de mai multă vreme, la un clinică din Capitală, unde, susțin apropiații, ar fi ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale.

Tot necazul ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o lună, atunci când Florin Hoară a căzut din picioare, potrivit unor surse OLT-ALERT.RO.

”Inițial, el a fost transportat la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferat la un spital din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, care însă doar la menținut în viață, nu l-a ajutat și să depășească starea critică! Bărbatul rămâne într-o stare extrem de gravă, el fiind ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale”, au mai precizat aceleași surse.

Gheorghe Dincă este în stare de șoc! Ce a aflat despre cel cu care a făcut o tranzacție de 50.000 de euro înainte de a o ucide pe Alexandra

Florin Hoară a suferit accidentul vascular cerebral după ce a fost audiat în cazul Caracal, în calitate de martor. De altfel, Gheorghe Dincă este în stare de șoc de când a aflat ce se întâmplă cu bărbatul, despre care pretinde că este o bună cunoștință, care însă nu are legătură cu dispariția fetelelor. ”Au existat mai multe convorbiri telefonice între noi în luna în vară, dar era vorba despre o tranzacție a unui teren de al meu de 50.000 de euro”, a spus Dincă la audieri. Lucrul acesta a fost confirmat și declarat chiar și de Hoară în fața anchetatorilor, dar acesta a fost marcat de întreeaga situație, cu reținerea criminalului, întrucât achiziția a rămas în aer, iar el ar fi achitat i-ar fi achitat banii, situație ce l-ar fi supărat peste măsură pe fostul șeful SPCRPÎV (Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt)

Ce a spus Florin Hoară despre ”șoferul” Gheorghe Dincă la audieri

Potrivit şefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, Gheorghe Dincă avea permis de 40 de ani și a prezentat, la schimbarea documentului, toate actele necesare.

”Această persoană avea permis auto de 40 de ani şi din ce spun colegii de la Rutieră nu a avut nicio sancţiune. Atunci când a preschimbat permisul a prezentat toate actele necesare prevăzute de ordinul de ministru şi a avut şi avizul psihologic”, a declarat Florin Hoară, imediat după ce presa a dezvăluit că monstrul din Caracal a fost internat de mai multe ori la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina.