Cand talentul se intalneste in plina strada! Vezi ce surpriza a avut barbatul care canta la vioara! VEZI VIDEO

Parea o zi o obisnuita  pentru barbatul care canta in plina strada la vioara. Nimic nu parea sa anunte spectacolul ce urma sa inceapa. Lumea care trecea pe strada se oprea pret de cateva secunde pentru a asculta melodiile cantate la vioara intr-un mod execpitonal. Era aproape imposibil sa nu te opresti si sa nu asculti, emotiile pe care le transmitea barbatul prin muzica sa puteau sa atinga pe oricene.

Insa la un moment dat o tanara care s-a oprit sa il asculte nu a putut rezista tentatiei de a dansa pe melodiie interpretate de barbatul care canta la vioara. Tanara care era dansatoare a intrat instantaneu pe ritmul muzicii, regizand astfel un specatacol abosult superb pentru oamenii care treceau in acel moment pe strada.

Citeste si:

Atentie, soferi. Politia a inceput controalele. Toti soferii sunt obligati sa aiba asta in masina. Amenzile incep de la 1000 de lei

Toti soferii sunt obligati sa aiba asta in masina! Amenzile incep de la 1000 de lei: Politia Romana a inceput controalele!

O noua prevedere legislativa le impune soferilor romani sa aiba intotdeauna la ei o fisa. Aceasta fisa se mai numeste si “cartea de salvare a autoturismului”.

De retinut este ca trebuie sa fie obligatoriu printata color si in format A4.

“Cartea de salvare a autoturismului” este necesara fortelor speciale daca intervin in cazul unui accident rutier. Legea a intrat in vigoare, iar amenda incepe cu 1000 lei.

Ce contine fisa obligatorie a masinii

Fisa obligatorie a masinii sau “cartea de salvare a autoturismului” este o schita care prezinta concis mecanismul in detaliu al masinii, localizare airbag-urilor, conductele de combustibil si tot ceea ce nu se observa la prima vedere.

IMPORTANT! CITESTE CONTINUAREA STIRI AICI! CLICK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *