Cand vrei sa te dai SMECHER cu super BOLIDUL in fata prietenilor trebuie sa stii ca PROSTIA se plateste de fiecare data! VEZI VIDEO

Dorel vrea sa se dea mare in fata prietenilor cu BOLIDUL nou cumparat insa se face de tot RASUL.

Clipul de mai jos nu mai are nevoie de alte comentarii!

Atunci cand ai Porche Cayenne si consideri ca indiferent de terenul pe care mergi, e imposibil sa nu-i faci fata cu noua ta masina, fix atunci Dumnezeu vrea sa-ti dea o lectie, acesta este cazul tanarului din urmatoarele imagini.

Te-ar putea interesa si:

EL ESTE EROUL ROMÂN DIN ITALIA! ION S-A ARUNCAT ÎN APELE TIBRULUI CA SĂ SALVEZE O FEMEIE DE LA ÎNEC. „NU A MIŞCAT NIMENI UN DEGET!”

Ion Dinculeasa, în vârstă de 44 de ani, este elogiat ca un erou în Italia, după ce a salvat o femeie de la înec. Bărbatul s-a aruncat fără ezitare în apele Tibrului, reuşind s-o scoată în viaţă o italiancă de 45 de ani care căzuse în râu.

Ion lucra la standurile unui festival de cinema când a auzit strigătele disperate ale femeii.
În ciuda faptului că în preajmă se aflau zeci de persoane, poate chiar sute, conaționalul nostru a fost singurul care a avut curajul să sară în apă pentru a salva femeia. Câteva secunde de ezitare ar fi dus la moartea femeii.

„A căzut în apă și se îndrepta spre cascadă, dacă n-ajungeam într-un minut, o pierdeam. Nu știa nici să înoate. Din fericire am reușit să mă prind de un fier, altfel ar fi trebuit să-i dau drumul până nu ne trăgeau curenții pe amândoi.

Am stat în apă mai bine de 15 minute și nu mi-era frică pentru mine, cât mi-era frică pentru fata aia”, povesteşte Ion astfel momentele prin care a trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *