Care este nivelul maxim de a iubi pe cineva ?

0
Publicitate

Oare care este nivelul maxim de iubire ? adica inteleg ca iubesti nespus de mult, dar cat de mult ? Uneori cea mai mare iubire este atunci cand o iubesti chiar daca iti face rau sau o iubesti chiar daca ea nu te iubeste, dar ca o iubesti atat de mult, nu iti pasa ca ea iti face rau sau ca nu te iubeste. Asta nu inseamna ca iubesti pe cineva, inseamna ca te minti pe tine singur, e imposibil sa iubesti o persoana dupa o saptamana, nici macar nu o cunosti.

Publicitate

Iubirea nu se masoara si nici nu se cantareste. Fiecare om iubeste pe cineva. Poti sa ai orice facultate sau orice liceu din lumea asta, sunt singur ca nici unde nu ai invatat cat de mult doare sa iubesti o femeie care e cu altu, sau o persoana care nu te iubeste. Atunci cand o iubesti si esti in stare sa ii dai chiar si viata ta, dar ea nu ar da nici un leu pentru tine.

Cat de mult poti iubi pe cineva? iti spun eu acum. Nu exista lucru pe care sa nu il fac pentru iubita mea. Indiferent de situatie, daca ea este bine, sunt si eu. Poti sa iubesti o persoana foarte mult, dar iubirea este un sentiment si daca nu ai grija de el se stinge intr-un final. Poti sa iubesti foarte mult o persoana, dar daca isi bate joc de iubirea ta, atunci o sa suferi pana cand o sa realizezi ca s-a stins flacara iubirii. Este un pas foarte mic de la iubire pana la ura, mai ales cand gelozia isi face aparitia. Daca iubesti pe cineva nu trebuie sa fie supusa ta, trebuie sa o lasi libera si sa nu o ranesti cu suspiciunile tale. Aici mai trebuie sa lucrez si eu, sunt o fire foarte geloasa din pacate.

Publicitate
Publicitate
loading...
Share.

Leave A Reply

Powered by themekiller.com