Ce înseamnă dacă visezi că îți înșeli partenerul de viață sau că ești înșelată? Care este explicația specialistului

0
Publicitate

Adesea, multe persoane visează că își înșală partenerul ori că sunt înșelate în timp ce dorm.

În cazul în care ești într-o relație de mai mult timp, s-ar putea să ți se fi întâmplat și ție acest lucru. Probabil că te-ai trezit extrem de supărată pe partenerul de viață și că te-ai gândit ce s-ar întâmpla dacă acest lucru s-ar întâmpla și în viața reală.

Acest vis este un semn de infidelitate? Are un înțeles cu adevărat sau ce ce întâmplă dacă visezi acest lucru?

Publicitate

Sunt întrebări pe care multe persoane care au acest vis și le pun și încearcă să găsească un înțeles și o semnificație acestui lucru.

Acum se mai citește și:  O micuta de 12 ani farmeca oamenii, atat cu frumusetea ei, cat si cu vocea! Haideti sa o facem cunoscuta, LIKE si DISTRIBUIE!

Ei bine, există câteva vești bune: nu ești singura care se trezește având transpirații reci pe șira spinării și cu un sentiment acut de vinovăție. Visul de a înșela partenerul este mai comun decât ai putea crede.

Un specialist în analiza viselor, Lauri Loewenberg, spune că visul este mai puțin cauzat de un fapt real și mai mult din cauza unui lucru din relație care se simte ca o a treia roată în acea poveste de dragoste.

„Practic, fiecare relație are această problema, la un moment dat, în care un partener nu simte că primește timpul, atenția sau recunoașterea pe care simte că le merită. Chiar și cele mai sănătoase relații au acest tip de „gelozie” care se strecoară din când în când … Există scenarii aparent fără sfârșit care pot conduce la această stare într-o relație. Și de aceea acest vis apare atât de frecvent”.

Acum se mai citește și:  SE FAC ANGAJARI pe 2.500 de EURO pe luna in Romania. TREBUIE sa ai doar LICEUL si te angajezi PE LOC

Un alt specialist consideră că visul de a-l înșela pe partener este legat de frici și de anxietate.

Într-un studiu realizat pe 5000 de participanți în care s-a dorit să se afle ce visează în timpul nopții aceștia, pe primul loc s-a aflat acesta cu înșelatul, iar una din cinci femei visează că este înșelată de către partener.

Tot specialiștii susțin că este sănătos să ai acest vis, deoarece poți aduce mai ușor la suprafață problemele care apar în relație și le poți corecta mai repede.

Acum se mai citește și:  Parlamentarii PSD propun reintroducerea uniformelor în școli: Decență, disciplină și egalitate de șanse
Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com